ENGWE® AuktoriseradSverige-distributör. Engwe Butiken välkomnar dig. ♡
Utvalda! - 17%

Kaabo Mantis King GT

(10 kund recensioner)

2.409

(-17%)

Den nya Kaabo Mantis King GT kan lätt beskrivas som den bästa elektriska skotern i sin egen extrema men lätta kategori. Kaabo-tillverkaren är känd för många bra modeller där Mantis King GT är den bästa, som kombinerar och förbättrar alla de bästa e-scooterfunktionerna som världen har att erbjuda!
Lagret är begränsat, endast GULD finns i lager.

SKU: 15080 Kategori:

Kaabo Mantis King GT Dubbelmotor elektrisk terrängskoter

Den nya Kaabo Mantis King GT är en av de nyaste, bästa och mest eftertraktade elskotrarna i världen, och Mantis-linjen som helhet är också ganska omtyckt. Den nya modellen integrerar en TFT-skärm, vattentäta Sine Wave-kontroller (2x30Ah), samt främre och bakre hydrauliska stötdämpare som kan justeras. Den totala kraften, accelerationen och hastigheten uppgraderades, vilket gör den till en av de mest extrema racingskotrarna som finns. Kaabo Mantis King GT inkluderar också ett helt nytt viksystem med dubbelt skydd och snabba fällnings- och utfällningsmöjligheter. Och sist men inte minst, det extremt attraktiva och futuristiska nya belysningssystemet.

Kaabo Mantis King GT Main Features

 

 • Signalhorn, ljuskontroll, blinkers och USB-laddningsport är små funktioner som gör stor skillnad i komfort.
 • Två kraftfulla 1100W borstlösa motorer med toppeffekt som överstiger 4000W erbjuder råstyrka som ingen annan.
 • Toppfarten på 70 km/h kan nås på rekordtid med en möjlighet att begränsas till 25 km/h för allmänna vägar.
 • Världens bästa acceleration mättes från 0 – 30 KM/H på 1.8 sek. Sluthastigheten uppnås nästan omedelbart.
 • Justerbar hydraulisk fjädring för förbättrad stabilitet och mjuka åkningar i alla typer av terräng.
 • Fram och bak dubbla hydrauliska 140 mm bromsar + EABS erbjuder världens bästa stoppkraft med högre säkerhet för föraren.
 • Klättringsförmåga ligger på otroliga 30° grader, beroende på användarens vikt och erfarenhet.
 • Mycket effektivt Samsung-batteri på 60V24Ah erbjuder utökade räckvidder på upp till 90 km på en enda laddning.
 • Dubbla laddningsportar halvera batteriladdningstiden. Dubbla batterikapaciteten under hälften av laddningstiden.
 • Ett heltäckande belysningssystem förbättrar sikten och säkerheten under nattturer med fram, bak och sida Kraftfulla LED-lampor.
 • Det rymliga däcket ger bekväm fotplacering och förbättrad stabilitet, vilket ger en säkrare körupplevelse.
 • Klassledande vikmekanism säkerställer enkel förvaring och enkel transport, vilket gör den mycket bärbar.
 • Digitalt säkerhetslås med en personlig PIN-kod ger stöldförebyggande och sinnesfrid, vilket håller KING GT säker.
 • IPX5 vattentät klassificering skyddar mot regn och stänk, vilket möjliggör bekymmersfri körning i alla väderförhållanden.
 • Stor TFT-skärm med detaljerad information om skoterstatus och inställningar, vilket möjliggör enkel övervakning och anpassning.
 • Intuitivt tumgasreglage möjliggör mjuk och exakt accelerationskontroll, vilket säkerställer en lyhörd hastighetskontroll..
 • Den förstärkta ramen erbjuder exceptionell hållbarhet och ger en robust och pålitlig skoter för långvarig användning.
 • 10 × 3.0 Inch Däck se till att åkturen känns stabil och säker med små gupp eller vägfel som hör till det förflutna.
 • Smart batterihanteringssystem säkerställer optimal batteriprestanda och skydd mot överladdning, överurladdning och kortslutning, vilket förlänger batteriets livslängd.

Helt justerbar hydraulisk fjädring

Upplev det ultimata inom komfort och kontroll med Kaabo Mantis King GT, med den första helt justerbara hydrauliska fjädringen någonsin för elektriska skotrar. Med stötdämpare i motorcykelstil och inbyggda dämpare kan du enkelt anpassa din åktur med en vridning av en ratt. Upplev den perfekta balansen mellan komfort och spänning när Mantis King GT sömlöst blir en förlängning av dina naturliga rörelser.

Twin 30A sinusvågskontroller

Förbered dig på att bli förvånad över Kaabo Mantis King GT, utrustad med de revolutionerande dubbla 30A sinusvågskontrollerna. Denna banbrytande innovation sätter en ny standard för elektriska skotrar, och levererar häpnadsväckande acceleration som driver dig blixtsnabbt framåt. Upplev spänningen med att gå från 0 till 30 km/h på under 2 sekunder, allt utan några skakningar eller behov av växlingar. Släpp lös den fulla potentialen av din åktur med Kaabo Mantis King GT och dess oslagbara dubbla 30A sinusvågskontroller.

3.5 tum TFT stor och tydlig skärm

Förhöj din åkupplevelse med Kaabo Mantis King GTs imponerande 3.5-tums TFT-skärm. Denna specialbyggda, superljusa och tydliga display är designad speciellt för Kaabo-skotrar. Håll dig informerad och i kontroll eftersom den tillhandahåller en mängd data, inklusive hastighet i realtid, batterikapacitet, fullständiga vägmätaravläsningar och till och med tiden. Inspirerad av mobiltelefonens estetik erbjuder displayen exceptionell synlighet, vilket säkerställer enkel läsbarhet även på soliga dagar. Bli fängslad av den eleganta och visuellt tilltalande fokuspunkten på din åktur. Håll kontakten, informerad och elegant med Kaabo Mantis King GTs toppmoderna 3.5-tums TFT-skärm.

Thumb Throttle på Kaabo Mantis King GT

Ta kontroll över din åktur med Kaabo Mantis King GTs innovativa tumgasreglage. Inspirerat av den älskade Wolf King GT, ger detta intuitiva tillägg en sömlös och stötfri accelerationsupplevelse. Med tumgasen placerad inom bekvämt räckhåll för bromsarna, kan du behålla optimal kontroll och lyhördhet hela tiden. Njut av en smidig och enkel åktur eftersom fingrarna förblir redo för snabb inbromsning när det behövs.

IPX5 Vattentät klassificering

Omfamna ridning i alla väder med självförtroende, tack vare Kaabo Mantis King GT:s anmärkningsvärda höga vattentålighet. Denna elektriska skoter är engineklarad för att klara alla förhållanden, vare sig det är regn, hagel eller solsken. Med sin imponerande IPX5 vattentäta klassificering kan du åka bekymmersfri och till och med ge den en grundlig rengöring med en trädgårdsslang efter dina spännande äventyr. Njut av friheten att utforska utan begränsningar och håll din Mantis King GT i perfekt skick med sin exceptionella vattentåliga design.

Extraordinär stoppförmåga

Välj säkerhet med Kaabo Mantis King GT, överträffa konkurrenterna med 50 cm i stoppsträcka vid 25 km/h. Utrustad med dubbla hydrauliska zoombromsar, responsiv bromsning, hybriddäck och hydraulisk fjädring, säkerställer denna elektriska skoter överlägsen kontroll och grepp i nödsituationer.

Omfattande belysningssystem på Kaabo Mantis King GT

Kör dag eller natt med största självförtroende, tack vare Kaabo Mantis King GT:s omfattande belysningssystem. Denna elektriska skoter har en imponerande högmonterad strålkastare som lyser upp vägen framåt i upp till 150m, vilket ger exceptionell sikt och säkerhet. De däcksmonterade fram- och bakljusen förbättrar inte bara sikten på nära håll för föraren utan säkerställer också maximal sikt för mötande och efterföljande trafik. Men det är inte allt – sidan av King GT har livfull RGB LED-belysning som enkelt kan styras från din mobiltelefon, vilket ger en touch av stil och känsla till din åktur.

Utökat pedalutrymme

Upplev förbättrad komfort och prestanda med Kaabo Mantis King GT:s utökade fotutrymme. Det 4 cm längre däcket och det omdesignade bakre fotstödet ger gott om plats för ryttare med skostorlekar på 9 eller större. Njut av naturlig ergonomi för mjuk kurvtagning och snabb acceleration, eftersom dina fötter utan ansträngning hittar den perfekta "racing"-positionen.

Dubbla laddningsportar

Slå på din Kaabo Mantis King GT utan ansträngning med dess banbrytande dubbla laddningsportar. Dessa frontmonterade portar erbjuder bekvämligheten med snabbladdning, vilket tar din skoter från platt till full på cirka 6 timmar med hjälp av de medföljande laddarna. Med unika laddaranslutningar exklusivt för denna modell kan du åka med sinnesfrid, med vetskapen om att endast certifierade laddare kan användas. För att ytterligare skydda din skoter är laddningsportarna utrustade med patenterade vattentäta magnetiserade skydd, vilket säkerställer en säker tätning och skydd mot fukt och skräp.

Klassledande vikmekanism

Upplev symbolen för perfekt vikning med Kaabo Mantis King GTs klassledande vikmekanism. Vikmekanismen, en betydande förbättring jämfört med sina föregångare, sätter en ny standard för enstams elektriska skotrar. Den fasta klämman med dubbla spännen säkerställer ett säkert och tillfredsställande "klick" när det är låst, medan knappens säkerhetsspärr garanterar en bekymmersfri åktur. Att fälla ihop skaftet tar bara 2 sekunder och fäster det enkelt på bakskärmen för enkel transport.

Premium Samsung batteri

Släpp lös oöverträffad prestanda med Kaabo Mantis King GTs premium Samsung-batteri. Med banbrytande 21000mAh-celler uppnår denna elektriska skoter en imponerande räckvidd i verkligheten på upp till 90 km på en enda laddning. Oavsett om du är en förare på 70 kg som cruisar i platt terräng eller en förare på 100 kg som erövrar böljande landskap, säkerställer batteriets exceptionella kvalitet konsekvent prestanda. Med batteriräckvidden noggrant visad på TFT-skärmen kan du med säkerhet ge dig ut på långa turer utan att vara rädd för att oväntat ta slut.

Digitalt säkerhetslås endast på Kaabo Mantis King GT

Säkerställ det yttersta skyddet för din omhuldade skoter med det toppmoderna digitala säkerhetslåset som finns på Kaabo Mantis King GT. Betydelsen av att skydda din värdefulla tillgång är väl förstått, varför skotern är utrustad med ett sofistikerat digitalt lås integrerat i displayen. Genom att ställa in en personlig PIN-kod kan bara den rättmätige ägaren aktivera skotern, vilket ger oöverträffad sinnesfrid och friheten att njuta av varje åktur med absolut självförtroende.

Dubbla 1100W motorer

Upplev det ultimata ridäventyret med Kaabo Mantis King GT, en skoter som går utöver rå motorkraft. Med sina dubbla 1100w motorer (4200w toppeffekt), avancerad kontrollteknik och banbrytande elektronik, erövrar denna exceptionella skoter enkelt backar och driver förare som väger upp till 265 lbs uppför alla stadslutningar med lätthet. Nå spännande hastigheter på upp till 70 km/h samtidigt som du njuter av kompromisslös prestanda i vilken terräng som helst.

Justerbar hydraulisk fjädring

Upplev anpassningsbar komfort och kontroll med Kaabo Mantis King GT:s justerbara hydrauliska fjädring. Slå enkelt in ditt föredragna svar för valfri terräng genom att vrida ratten medurs för en mjukare åktur eller moturs för en fastare känsla. Njut av en personlig och optimerad körupplevelse som aldrig förr.

Dubbla hydrauliska bromsar

Mantis King GT:s dubbla hydrauliska bromsar är symbolen för säkerhet och bekvämlighet. Med sin avancerade design erbjuder dessa hydrauliska skivbromsar kompromisslös stoppkraft, vilket ger dig full kontroll över din skoter. De tjocka 140 mm rotorerna ger ökad hållbarhet och enklare utbyte, vilket säkerställer problemfritt underhåll.

10 ″ Pneumatiska däck

Dessa högkvalitativa däck ger exceptionell dragkraft och stabilitet, vilket gör att du kan navigera i olika terräng utan problem. Från stadsgator till oländiga stigar, garanterar Mantis King GT en mjuk och bekväm körning, absorberar stötar och ger förbättrad kontroll. Lyft dina skoteräventyr med den överlägsna prestandan och tillförlitligheten hos Mantis King GT:s 10-tums pneumatiska däck.

Batterihanteringssystem (BMS)

Lås upp den fulla potentialen hos Mantis King GT elektriska skoter med dess högenergilitiumjonbatteri med banbrytande teknologi. Drivs av 78 enheter med högdensitet 18650-celler, ger detta exceptionella batteri långvarig kraft för dina spännande åkturer. Upplev maximala hastigheter och förlängda reseavstånd när du utforskar stadens gator eller vågar dig på terräng. Det intelligenta batterihanteringssystemet (BMS) skyddar batteriets hälsa genom att övervaka dess prestanda och ge skydd mot överladdning, överurladdning och kortslutning.

Beställ Kaabo Wolf King GT Pro

Specifikation: Kaabo Mantis King GT

Specifikation
Vikt (kg)

52 kg

Specifikation
Färg

Gold

Batteri

LG / Samsung 72V 35Ah

Batteriläge

under bord

Bromsar

Hydraulisk broms fram och bak (160mm) + ABS

Mått

126x130x75 cm

Visa

Minimotors display / gasreglage, Minimotors EY3

Drive

fram- och bakhjulsdrift

Beräknat intervall

180 kilometer

Mått (vikta)

155.3x47x27 cm

Lampor

Blinkers fram och bak Körljus LED Chassiljus + LED frontstrålkastare

Motor

2 x 2000W borstlösa motorer

suspension

Främre Patent Hydraulisk Stötdämpare + Bakre C Fjäder Stötdämpare

Däckstorlek

11 inches vakuumdäck

Toppfart

100 km / t

Viktgräns

150 kg / 330 lbs

10 recensioner för Kaabo Mantis King GT

4.9 slut 5
9
1
0
0
0
Skriv en recension
Visa allt Mest användbara högsta betyg lägsta Betyg
 1. Maria Kramer -

  Scootern är ett pass för estetik och prestanda,
  Hydrauliska fjädringar gör verkligen skillnaden och anpassar sig mycket bra till terrängen
  Med dubbeln engine den går uppför praktiskt taget vilken lutning som helst och greppet på marken är bra för pris och prestanda, det är en vinnare. Bra erfarenhet.

  Hjälpsam(2) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 2. masanobu9 -

  Snabb leverans, anländer i bra skick. Priset är så fint! Tveka inte att beställa från dem. Allt är perfekt!

  Hjälpsam(1) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 3. Mahi R. -

  Mycket snabb leverans och mycket bra kvantitet. Supersäljare!

  Hjälpsam(1) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 4. Ildefonso Sollami -

  Beställning gjord tisdag 8 augusti och mottagen tisdag 15/08. Allt perfekt. Utmärkt säljare. Skulle köpa honom igen utan att tveka. Kartongen kom perfekt

  Hjälpsam(1) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 5. Clarita handväska -

  BRA

  Hjälpsam(1) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 6. TONY -

  Kunde inte vara lyckligare, allt var perfekt! Supersnabb leverans inom 5 dagar från lager i Polen. Rekommenderar starkt denna butik! Pålitliga Kaabo King GT är fantastisk. Mycket fin byggkvalitet. Himmelskt att köra. Älskar att den kommer med lång bakskärm och extra kort bakskärm original Mantis-fodral, 2* laddare. Excellent!

  Hjälpsam(0) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 7. Bonnie Montes -

  FÖR DET FÖRSTA; Scooter anlände på bara cirka 48 timmar, den överlägset bästa och snabbaste leveransen jag sett online. Mycket godkänt 😀

  Det enda att sätta fingret på är att beskrivningen inte nämnde hastighetsbegränsningen den kom med ur kartongen. . Eftersom det inte finns någon extra dubbelsidig tejp eller lim i förpackningen för att göra detta, hade det varit bra att veta i förväg. det är också svårt att göra om den där fabriksfinishen själv.

  Utöver det erbjöd butiken snabb och perfekt förköpsservice, efter att King GT kom och jag fick reda på att den var hastighetsbegränsad, skrev jag och frågade om en lösning sent på fredagskvällen. Säljaren svarade mig nästa morgon, även på helgen. Detta skulle ha varit en sjätte stjärna till recensionen om det varit möjligt.

  Skulle starkt rekommendera denna säljare och planerar redan att göra mitt nästa köp inom e-scootersegmentet för denna butik.

  Hjälpsam(1) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 8. Dastan -

  Hade konstig skivbroms, måste justera allt, tog mig 2h!

  Hjälpsam(1) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 9. enrique ee -

  Mycket snabb leverans, jag fick skotern inom 3 dagar. Riktigt bra Engwe butik och högkvalitativ Kaabo skoter. Jag är väldigt nöjd!

  Hjälpsam(1) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 10. Wolfy Scooty com -

  Pålitlig butik! Skoter anländer mycket snabbt med ganska bra skick. Vacker skoter till bra pris! Jag rekommenderar definitivt detta team!

  Hjälpsam(1) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta

  Lägg till en recension

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *

  2.409

  Lägg till i önskelistanTillagd i önskelistanTa bort från önskelistan 1
  Jämför
  fel: hoppsan! Inget att stjäla. Kontakta oss för tillstånd.
  ENGWE Onlinebutik | Köp EP2 Pro & 750W Engine Pro
  Logotyp
  Jämför artiklar
  • totalt (0)
  Jämför
  0
  Varukorg