EVA Hard Shell Mobile Storage

(1 kund recension)

40

EVA Hard Shell Mobile Storage skyddar prylar upp till 7 inchär i diameter samtidigt som du kan se din telefon säkert medan du cyklar. Den roterbara designen greppar stadigt ditt handtag, så att du kan välja den optimala betraktningsvinkeln när du är på språng!

SKU: 40031 Kategori:

EVA Hard Shell Mobile Storage

Denna EVA Hard Shell Mobile Storage mobiltelefonhållare passar säkert över handtaget på din cykel eller skoter, så att du kan se och komma åt din telefon när du är på resande fot!

4 klor fästs säkert på cykel- eller motorcykelhandtaget

Du måste trycka på mittknappen på denna monteringshållare, och klorna kommer säkert att spänna runt cykelns handtag. När du är redo att ta bort din telefon trycker du helt enkelt på båda handtagen samtidigt, så släpps din enhet på ett säkert sätt, så att du kan lämna cykeln och fortsätta din tur.

EVA Mobile StorageStänksäker design

Vår EVA Hard Shell Mobile förvaring har designats för att vara vattentät! Det betyder att du kan åka i alla väder – snö, regn eller sol – och veta att din enhet är säker.

Passar tätt runt din enhet och håller den säker när du är ute och går.

Denna hållare passar perfekt runt din smartphone och håller den säker när du cyklar eller motorcykel! Den förblir helt säker på din cykel i den vinkel du väljer, vilket ger den perfekta enkla bilden när du är på resande fot.

EVA-Vattentät-Hårt-Shell-Mobil-StoragePekskärmsvänlig

Det här fästet stör inte din förmåga att använda telefonens pekskärm eller någon av enhetens portar, så du kan fortfarande använda trådbundna hörlurar eller peka på skärmen för att ändra låten, kontrollera vägbeskrivningar och mer (så länge du inte är det rör på sig).

360-graders rotation

EVA Hard Shell Mobile Storage är en 360º utbytbar hållare som låter dig placera din telefon i den mest bekväma positionen för visning medan du cyklar, vare sig det är vertikalt eller horisontellt. Detta är idealiskt för att använda din smartphone som ett navigationssystem eftersom det ger den optimala betraktningsvinkeln.

Kompatibel med telefoner upp till 7 tum

Denna EVA Hard Shell Mobile Storage passar telefoner i storlekar från 4.7 till 7 inches, vilket gör den idealisk för nästan alla telefoner på marknaden! Oavsett om din enhet är 4.7 eller 7 inchMed sin storlek anpassas hållaren så att den spänns fast runt den och håller den helt säker. Detta innebär att det kommer att fungera med alla iPhones, inklusive iPhone 13-serien, såväl som de flesta Android-telefoner, inklusive som Samsung Galaxy S21 och Z Fold-serien.

Specifikationer

 • Typ: cykelväska
 • Montering: på ramen
 • Material: nylon
 • Vattentät beläggning: ja
 • Funktioner: fack för smartphone 7"
 • Mått: 150 x 225 x 90 mm

Beställ EVA Hard Shell Mobile Storage

1 recension för EVA Hard Shell Mobile Storage

4.0 slut 5
0
1
0
0
0
Skriv en recension
Visa allt Mest användbara högsta betyg lägsta Betyg
 1. mortelyonnais2 (Verifierad ägare) -

  fungerar bra med ep2pro

  Hjälpsam(0) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
  • PayHelp (butikschef) -

   Hej mortelyonnais2, Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi är glada att veta att du är nöjd med Mobile Storage Bag.

   Hälsningar,
   Engwe Supportteam

   Hjälpsam(0) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta

  Lägg till en recension

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *

  40

  Lägg till i önskelistanTillagd i önskelistanTa bort från önskelistan 5
  Jämför
  EVA Hard Shell Mobile Storage
  EVA Hard Shell Mobile Storage
  ENGWE Onlinebutik | Köp EP2 Pro & 750W Engine Pro
  Logotyp
  Jämför artiklar
  • totalt (0)
  Jämför
  0
  Varukorg