Engwe Cykelställväska 17l-35l

(27 kund recensioner)

89

ENGWE är ungt varumärke har tusentals fans. Företaget fokuserar på området för cykel och cykelutrustning. Vi har åtagit oss att tillhandahålla produkter som hjälper dig att njuta av cykelsporter med större komfort, bekvämlighet och stil.
ENGWE Vattentät Cykel Bag
ENGWE Cykelväska är en vackert designad, rigorös material, multifunktionell produkt. Dess enkla installation, trepunktsfäste, vattentäta och stora kapacitet gör den till det första valet för varje användare.

VATTENTÅLIG: ENGWE cykelbagageväska av kolkompositläder som är starkt vattentåligt och hållbart.
FÄLLBAR KAPACITET: Stor bagagehållare för cykelväskor kan fällas ut med dragkedjor till en cykelväska när du behöver mer kapacitet.
MULTIFUNKTION: Fina cykelväskor levereras med två axelremmar som kan användas som väska. Bärbar design bekvämlighet ditt reseliv.
TJOCKA PAD REDUCERANDE STÖT: Vadderad insida reducerar chock medan du cyklar. Avtagbar partition för flexibilitet i användningen.
INTERATERAD KROPPSRAM: Svår att avböja under användning. Skydda kläder, skor, telefon, kläder, skor, telefon, kameror, vattenkokare och annat hör hemma i cykelväskan.

ENGWE Cykelväska Funktion Introduktion
ENGWE Cykelväska Funktion Introduktion

Det övre handtagets design gör att väskan är portabel och gör din resa bekvämare och enklare.

Väskan kan öppnas uppifrån för enkel åtkomst till dina tillhörigheter och förhindrar att föremål faller och skadas.

Väskan har en dragkedja i två lager för att förbättra den vattentäta prestandan.

Väskan är designad med en ficka för vattenkoppen. Du kan placera vattenkoppen, vilket löser problemet med dricksvatten under resan.

Baksidan av ENGWE Cykelväskan kan bäddas in med bakljus för att öka körsäkerheten under natten.

Båda sidorna av cykeln kan utökas från den ursprungliga 17L till den maximala kapaciteten på 35L, vilket kan uppfylla alla nödvändigheter för din resa.

De reflekterande remsorna på båda sidor efter utfällning kan påminna fordonen bakom eller på båda sidorna på natten för att öka tillförlitligheten vid körning på natten.

cykelväska
Lätt att rengöra
Till skillnad från andra cykelväskor, den lätthet du har med [ ENGWE Bike Rack Bag] för att enkelt torka av den. Framsidan av påsen är blank och dess material är mycket resistent mot smuts. Som vi vet, när du går ut, kan du inte undvika att ta med den till smutsiga platser. Med den här väskan har du inga problem längre.

Som cykelställväska
Du kan använda väskan som cykelställväska. Det är lätt att installera, stadigt och bekvämt. Den kommer med 35L stor kapacitet, kan möta dina behov.

Som en ryggsäck
Som ryggsäck kan du frigöra händerna när du är utomhusaktiviteter. Den stora remmen med vadderad axelstödsplatta att bära som ryggsäck över axeln. Det gör att du känner dig bekväm precis som andra vanliga ryggsäckar. Den har ett modeutseende, du kan bära den till skolan eller jobbet också.

Som handväska
Som handväska kan du enkelt bära den med de två bärhandtagen upptill. Den kommer med kardborre så den håller ihop båda handtagsremmarna. Även om väskan är i lagerkapacitet, är den också väldigt lätt.

Som axelkorsväska
Som en axelväska är den tillräckligt stor utan att se dum ut. Den här väskan fungerar bra och ser bra ut. Du kan frigöra händerna när du är på dina resor.

27 recensioner för Engwe Cykelställväska 17l-35l

4.8 slut 5
22
4
1
0
0
Skriv en recension
Visa allt Mest användbara högsta betyg lägsta Betyg
 1. Carl -

  Snygg regntät design bra koncept och mångsidighet.

  Det är en fantastisk väska som älskar konceptet och mångsidigheten, men första gången jag använde den gick dragkedjan sönder. I alla fall, Engwe.net var vänlig nog att ersätta den med så lite besvär som möjligt. 

  Hjälpsam(2) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 2. Rachelle -

  Jättebra cykelväska

  Mycket trevlig väska mycket rymliga fästen lätt att rekommendera

  Hjälpsam(1) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 3. CW -

  Bra pendlar- eller dagsäcksväska

  Älskar den här väskan. Mycket bra konstruktion, material är robusta och känns inte billigt. Ser fram emot att ladda upp för några långa turer. Den vadderade delen är trevlig, med avdelare om du vill ta med dig en kamera eller filmutrustning på en tur. 

  Hjälpsam(1) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 4. Randy Powerman -

  Tack

  Älskar det

  Hjälpsam(1) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 5. Marion Fortner -

  Semester på cykel

  Stor produkt

  Hjälpsam(1) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 6. MG -

  Jättefin väska!

  Älskar den här väskan! Bra gjord!

  En person tyckte att detta var till hjälp

  Hjälpsam(1) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 7. Mojo -

  Lika trevligt till 1/2 pris

  Köpte denna till min Pedego-cykel, min man har exakt samma version som de säljer för dubbelt pris. Kvaliteten verkar lika bra, tiden får utvisa om de båda håller. Jag är väldigt nöjd med detta köp! 

  Hjälpsam(1) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 8. Mimo -

  Helt enkelt den bästa.

  Den bästa väskan på marknaden för min Rad Mini 4 helt enkelt. 

  Hjälpsam(2) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 9. D. McNamara -

  Mycket fin koffertväska!

  Jag gick igenom 4 olika väskor för att hitta en som är tillräckligt stor och väl utformad för att passa på min Juiced Bikes Rip Current S utan att se dum ut. De flesta var för små för det jag behöver i en påse. Personligen tycker jag att den här fungerar bra och ser bra ut. Jag har ingen riktig användning för de utfällbara väskorna, och skulle vara förälskad i den här väskan om de var avtagbara - jag skulle kunna öppna dragkedjan och ha sidfickor när jag inte gör det behöver dem, och lägg till en eller båda av mina behov. Väskan är välgjord, dragkedjorna fungerar felfritt (och är vattentäta, tror jag), väskorna verkar robusta och kardborrebanden är tillräckligt långa för att säkra väskan mycket bra. 

  Hjälpsam(1) Ohjälpsam(1)Du har redan röstat detta
 10. Amazon kund -

  kvalitet och användbarhet

  som vi förväntade oss

  Hjälpsam(1) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 11. Timothy Hammer -

  Mångsidig och välgjord

  Fungerade jättebra

  Hjälpsam(1) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 12. Lady G -

  Kardborreband är inte användarvänliga

  Kardborrebanden är utmanande att ta på och av. De löper under väskan från sida till sida och det finns inte tillräckligt med utrymme för en mans händer att komma hela vägen under cykelramen. Själva väskan är bra med massor av utrymme och paneerpåsarna på sidorna är användbara. Önskar bara att det var lättare att installera

  Hjälpsam(2) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 13. nikos33 -

  Verkar väldigt bra

  Stark och rymlig.

  Hjälpsam(1) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 14. Elisa -

  Jättebra cykelväska

  Rymmer mycket prylar för korta eller långa resor. Maken stal den här så vi var tvungna att skaffa en till lol

  Hjälpsam(1) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 15. mauricio perez-cross -

  Älskar väskan.. men

  Jag älskar den här väskan. Jag var mellan den här väskan och Ragtime unisex för även om jag älskar det här materialet gillade jag inte flaskhållaren eller bärremmarna, utan snarare den rena looken hos Ragtime. Jag beställde ändå väskan och tog försiktigt bort remmarna och flaskhållaren med ett nytt ensidigt rakblad. Det blev bättre än väntat, och nu kan jag säga att jag verkligen älskar den här väskan. 

  Hjälpsam(1) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 16. Cricket -

  Bär allt mycket praktiskt och snyggt

  Gillar verkligen denna kvalitetsväska. Bär mycket saker, är snygg och snygg

  Hjälpsam(1) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 17. Ruth Frank och Don B. -

  det verkar välbyggt

  bara sätta på himiway elec. fat bike passar perfekt. ser bra ut kommer att se om hållbarheten??? JAG TROR DET KOMMER ATT GÖRA BRA

  Hjälpsam(2) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 18. Joseph Marletta -

  Jättefint fack!

  Jättefin väska! Mycket utrymme.

  Hjälpsam(1) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 19. Mitchell C. -

  Detta är den enda väskan som är värd att köpa den är något bättre än 109$ rockbros-väskan

  mycket hög kvalitet denna och 109$ rockbros-väskan är de enda väskorna som är värda att köpa. Denna väska spänns ner helt solid, absolut ingen rörlighet.

  Hjälpsam(1) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 20. Darla Jacobs -

  Älskar det!

  Det var precis vad jag letade efter, väldigt nöjd med det.

  Hjälpsam(1) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 21. Lisa Beasley -

  Bara inte tillräckligt med kapacitet

  Älskade konceptet med väska förvarade på sidorna av en mer lätthanterlig väska och jag ville verkligen att det här skulle fungera för mig men ... det har helt enkelt inte den kapacitet jag behöver ens för dagligt bruk och väskväskorna är det inte stor nog för det jag behöver på längre tyngre resor/dagar. Jag har en stor fat tire-cykel så bristen på storlek upprepas estetiskt. Det ser ut som om jag lämnade min plånbok på baksidan av min cykel. Fungerade inte för mig men... kvaliteten är hyfsad. Inget överdrivet men inget fruktansvärt oacceptabelt. Om en liten väska är vad du behöver OCH du cyklar på en mindre cykel kan detta vara väskan för dig.

  Hjälpsam(0) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 22. Instzy -

  Hållbar och mångsidig

  Slitstark och mångsidig väska för cykling

  Hjälpsam(1) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 23. Brandi Shipley -

  Dyrt men bättre än resten

  Det här är verkligen en fin väska. Är det värt 90 dollar? Det är ett väldigt premiumpris och det här är inte en väldigt premiumväska. Men jag har köpt två andra till halva priset och de var absolut inte värda det, så som man brukar säga, man får vad man betalar för! Andra har nämnt att väskorna är irriterande om du inte använder dem, de tar mycket plats. Jag använder dem till verktygsväskor! Allt jag kan behöva för att byta däck etc, finns där, och jag öppnar dem aldrig om jag inte behöver dessa saker. Plötsligt är de användbara! Hur som helst, TLDR, värt priset ENDAST för att det verkligen inte finns något alternativ.

  En person tyckte att detta var till hjälp

  Hjälpsam(2) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 24. HAN -

  Glad kund

  Denna väska är byggd robust och ser riktigt snygg ut på min cykel

  Hjälpsam(1) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 25. DRACO C. -

  Perfekt för elcyklar

  Fantastisk liten väska för vår elcykel

  Hjälpsam(1) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 26. TYSKA MARTINEZ -

  LA BOLSA ES UNA MARAVILLA, MUY ESPACIOSA OCH MUY BIEN PROTEJIDA.

  + PROS: ALLT
  - NACKDELAR: NADA
  Hjälpsam(0) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 27. Federico -

  Bellissima borsa, molto resistente e spaziosa. L'unico problema è che i lacci i kardborreband sono troppo corti e si chiudono approssimativamente. Bisogna fare un aggiunta di kardborreband. Sarebbe stato meglio fare un aggancio/sgancio rapido. Però è bella. Engine X

  + PROS: Bella e capiente
  - NACKDELAR: Migliorate l'attacco alla bici
  Hjälpsam(0) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
  • Engwe (butikschef) -

   Gentile Federico,
   grazie per la tua recension positiva del prodotto. Stiamo facendo del nostro meglio per offrire prodotti di alta qualità a prezzi convenienti.

   Distinti hälsning!
   Squadra engelska

   Hjälpsam(0) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
  • Engwe (butikschef) -

   Caro Federico,
   grazie per la tua recension positiva e per aver condiviso con noi la tua buona opinione. Cerchiamo di offrire prodotti di alta qualità e esamineremo il tuo suggerimento.

   Tack

   Squadra engelska

   Hjälpsam(0) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta

  Lägg till en recension

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *

  89

  Slutsåld

  Lägg till i önskelistanTillagd i önskelistanTa bort från önskelistan 63
  Jämför
  Engwe Cykelställväska 17l-35l
  Engwe Cykelställväska 17l-35l

  89

  ENGWE Onlinebutik | Köp EP2 Pro & 750W Engine Pro
  Logotyp
  Jämför artiklar
  • totalt (0)
  Jämför
  0
  Varukorg