ENGWE® AuktoriseradSverige-distributör. Engwe Butiken välkomnar dig. ♡
- 8%

ENGWE T14

(30 kund recensioner)

599

(-8%)

Engwe T14 Mini är möjligen en av de mest avancerade och billiga elektriska minicyklarna som finns. Den är liten men kapabel – precis tillräckligt för grundläggande vardaglig stadspendling. Den kommer med en 250 W motor, 25 km/h hastighetsbegränsning, 48V10A Battey, fyrdubbel fjädring och ett baksäte. Om du inte har höga cykelkrav kan T14 Mini vara det perfekta valet för dig!

ENGWE T14 Mini Winning Mini City E-cykel med 14-inch Däck

Engwe T14 Mini är möjligen en av de mest avancerade och billiga elektriska minicyklarna som finns. Den är liten men kapabel – precis tillräckligt för grundläggande vardaglig stadspendling.

Låt inte den lilla storleken vilseleda dig, eftersom Engwe T14 Mini inkluderar några av de mest avancerade cykelfunktionerna. Den är liten och bärbar vilket är extremt praktisk på landsbygden där utrymme, lagring och transport är ständiga problem. Denna fantastiska cykel kommer med endast 14-inch däck, men ett justerbart säte samt styrhöjd. Det fyrdubbla fjädringssystemet kompenserar för små däck, eftersom det utmärkt absorberar de flesta stötarna. Cykeln kommer med fram- och bakljus, batteriindikator, nyckelskydd och mekaniska dubbla skivbromsar.

Engwe T14 Mini Huvudfunktioner och fördelar

 • 250W höghastighets borstlös motor ger kraftfull acceleration med en topphastighet på 25 (33) km/h.
 • Det utbytbara 48V10A-batteriet är liten men effektiv och tillåter sträckor från 30 upp till 80 kilometer.
 • Fyrdubbelt upphängningssystem inkluderar stötdämpare framdäck, bakdäck och ram samt sätesfjädrar.
 • 14 x 2-inch Stadsdäck är tillräckligt små för att manövrera i alla stadssituationer.
 • Batteriets LED-indikator på styret visar batterikapaciteten som fortfarande är tillgänglig för användning.
 • LED-ljus fram och bak lysa upp vägen på natten och se till att du är väl synlig.
 • Nyckellåsbart batteri är skyddad från tjuvar samt tillåter utbyte eller laddning inomhus.
 • En klocka för att signalera din närvaro till närmande fotgängare för din säkerhet.
 • Baksätet lämplig för att bära lätt till medium ljuskapacitet.
 • Attraktiv design Hitta fler användare fotografering här eller på vår Instagram.

 

250 W borstlös motor med 680 W toppeffekt

Liten men kraftfull. Bakhjulet har en inbyggd navborstlös motor. Med en maximal effekt på 680W kan denna 250-watts borstlösa motor klättra 10 graders lutning. Toppfarten är begränsad till 25 km/h, och räckvidden är 30-80 km tack vare det utbytbara 36V 10AH litiumbatteriet.

Fyrdubbelt fjädringssystem på Engwe T14 Mini

Trippel Fyrdubbel fjädring Stötdämpare T14 MiniBra fjädring är en av T14 Minis bästa egenskaper. För det första är det viktigaste främre upphängningsarmar som absorberar det mesta av stöten från gupp på vägen. Baksidan av denna elcykel känns bekväm på grund av sin fjädrande gafflar för bakdäck samt en mellanrams stötdämpare. Dessutom är sätet superkomfortabelt med extra fjädrar fästa i botten.

Utbytbart batteri som håller länge

Långvarigt utbytbart batteri Engwe T14Även om den är liten i storleken Engwe T14 Mini har ett ganska överraskande bra batteri på 36V / 10Ah. Den är placerad direkt under sitt säte. Batteriet kan enkelt tas bort eller bytas ut när du är på språng. Därför har du möjlighet att ta med batteriet inuti och ladda det i din lägenhet, istället för att bära laddaren utanför där du förvarar din cykel. Det rekommenderas att köpa ett extra batteri när du beställer en T14 Mini.

Mekaniska skivbromsar fram och bak

T14 Mini av Engwe Köp nu Styre Bell Ring BromsarKraftig bromsning med garanterad säkerhet. För att garantera säkerheten när du går nedför, ger 160 mm mekaniska skivbromsar fram och bak maximal stoppprestanda, är mer lyhörda och är mer pålitliga än de traditionella. Bromsarna sitter på vänster och höger sida av styret och kan justeras efter dina behov. Bra bromskraft är viktigt med elcyklar.

Främre LED Ambient-strålkastare med röd Rar-reflektor

För ökad säkerhet, Engwe T14 Mini har en främre strålkastare och en bakre reflektor som gör föraren mycket synlig i alla åksituationer. Ett högeffekts LED-chip i frontljuset använder 48 V driftspänning för att belysa en yta på upp till 20 kvadratmeter. Strålkastarens vinkel är justerbar, så den maximala ljusstrålen kan riktas efter behov. kan Den bakre reflexen garanterar sikt för mötande trafik.

Fällbar ram på Engwe T14 Mini

Det lättvikbara systemet för den vikbara ramen möjliggör en 3-stegs vikningsprocess utan att kompromissa med ramens hållbarhet eller styrka. Även om den är gjord av extremt robust järn väger ramen 31 KG, vilket är förvånansvärt lite för en elcykel med så bra stadsprestanda. På grund av sin lilla och kompakta storlek är det en stor chans att du får plats med två T14 Mini i bagageutrymmet på din bil.

14 x 2-inch City däck på Engwe T14 Mini

Engwe T14 Mini City Däck Köp Beställ Engwe. NetFör små manövrerbara elfordon, 14 x 2.35-inch stadsdäck rekommenderas starkt, om det inte krävs. De ger stabilitet för din personliga säkerhet. Tillsammans med de fyrdubbla stötdämparna ger de ett starkare grepp på ojämn terräng och neutraliserar alla stötar. Däcktrycket 280-400 kpa rekommenderas.

 Enastående prisvärdhet & billigt pris!🏆

Engwe® är dedikerade till att producera de mest avancerade elcyklarna genom att följa de senaste teknikerna och högsta kvalitets- och produktionsstandarder. Att förstå att en bra elcykel inte är allt som betyder något, Engwe® skapade en enastående billig prismodell. Sammanfattningsvis är T14 Mini känd för att ha ett av de bästa priserna någonsin.

Engwe EP-2 Pro Premium kvalitet

Engwe T14 Minipaket inkluderar

 1. T14 Mini e-cykel (75 % förmonterad)
 2. Ett utbytbart 36V10Ah litiumbatteri (i ram)
 3. bATTERI~~POS=TRUNC
 4. Monteringsverktyg
 5. Användarmanual

Engwe T14 Mini Villkor och riktlinjer

Specifikation: ENGWE T14

Batterikapacitet (Ah)

48V 10Ah

Motorns toppeffekt (WATT)

350

Maxhastighet (KM/H)

25

Bromssystem

Mekanisk broms

Vikt (kg)

31

Hjul storlek (inch)

X 14 2.35

Engwe Färg
Shimano Gears

/

Laddningstid (timme)

4.3

Räckvidd för elektriskt läge (KM)

35

Pedal Assist Max Range (KM)

80

Bakre bärare Max belastning (KG)

50

Dimensioner (cm)

X x 125 52 106

Vikta mått (cm)

X x 70 47 60

Sadelhöjd (cm)

86 - 101

Styrets höjd (cm)

111 - 117

Maximal belastning (KG)

90

Lämplig höjd (cm)

150 - 190

Stötdämpare (fram)

Mekanisk stötdämpare

Stötdämpare (bak)

/

Vattentät klass (IPX)

IP2

Energiåtervinningssystem

/

certifiering

CE, EN 15194

Garanti (månader)

12

25 recensioner för ENGWE T14

4.8 slut 5
20
4
1
0
0
Skriv en recension
Visa allt Mest användbara högsta betyg lägsta Betyg
 1. Carlos M Camejo -

  Ok bra 
  Hjälpsam(2) Ohjälpsam(2)Du har redan röstat detta
 2. Engwe för mig -

  Låt mig se...var jag ska börja. Snygg cykel...har bra vridmoment. Åker smidigt över gupp, sprickor, gräs, lera och sand. Var dock försiktig på sanden...Jag cyklade en lång sträcka och batteriet var inte alls oroligt. Pedalassistans är bra när du väl har vant dig vid att den sparkar in... Däcken verkade ganska robusta och säkra. Inga skrammel i ram eller motor. Bromsarna är mycket bra...Jag har bara ett problem. NATTRIDNING... Frontljuset är fantastiskt, men det finns INGET BAKGRUNDSLJUS... De har en kontakt där en BAKGRUNDSLJUS...kan installeras. Jag fick reda på detta efter att noggrant ha gått över cykeln och sett det här lilla facket under baksätet. Så jag tog bort den och där var den...BACKLIGHT-anslutningen...

  Hjälpsam(15) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 3. Motor Car Concepts II inkl -

  VI ÄLSKAR DET!! KÖP MER

  Vi köpte den här cykeln för vår son att ta sig till och från skolan. Jag var imponerad!!! Frakten var snabb. Lätt att montera och den förpackades med stolthet. Mycket väl skyddad. 10/10. Jag älskar utseendet och designen på cykeln. Det här kan gå fort och snabbt, jag blev lite rädd och orolig att min son lätt kan bli skadad men jag satte upp några regler av säkerhetsskäl. Det är lite tungt men inte obekvämt. Hittills har vi inte upplevt några problem och vi är mycket nöjda med vårt köp. Jag har 4 söner nu hela familjen vill ha en ENGWE Hopfällbar elcykel. Jag rekommenderade det starkt.

  Hjälpsam(6) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 4. Warren Reed -

  bra värde för pengarna.

  Jag gillar det faktum att den är hopfällbar och väldigt liten. Jag har två andra elcyklar men ville ha en mapp. Den har stötdämpare fram, bak och i mitten vilket jag tyckte var ett plus. Prislappen på 600SverigeR var trevlig för alla alternativ.

  Hjälpsam(3) Ohjälpsam(1)Du har redan röstat detta
 5. J Dahl -

  Utmärkt köp

  Superenkel att slutföra montering. Nästan komplett i kartong. Levereras med fulla däck och verktyg. DET ÄR SÅ RIKTIGT KUL ATT RIKA! Så glad att jag köpte denna elcykel! Jag gav bara 4 stjärnor till vikning bara för att det är lite svårare att göra själv än jag förväntade mig. Blir nog lättare med träning så jag blir inte så klumpig med det. Ett gnuggande ljud från frambromsen. 

  Hjälpsam(4) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 6. sarinaa -

  Hej! <3
  Jag skulle säga perfekt för priset :))
  Vi använder den bara i stadskärnan eftersom det är en 500 år gammal medelhavsstad och alla gator är så smala. Jag letade efter något litet och jag hittade det ^^ 
  Vid behov kan jag skjuta upp den för trappan eller bära den en liten bit. Jag ger den 5 stjärnor och en stor kyss <3 vänliga hälsningar Sarinaa

  Hjälpsam(5) Ohjälpsam(2)Du har redan röstat detta
 7. Jordanien -

  Trevlig åktur!

  Riktigt fin cykel, verkar bra än så länge! Av någon anledning har inte min leveransperson begärt en signatur, men jag känner att det är posttjänstens fel och inte dessa killar. 

  Hjälpsam(4) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 8. jgarcia -

  La vida de la bateria es lo mejor de Todo Ami hijole encanta Podemos estar por todos lados

  Det är fantastiskt

  Hjälpsam(2) Ohjälpsam(1)Du har redan röstat detta
 9. zigenare -

  Love bike är bra, men gasen gick sönder
  Hjälpsam(4) Ohjälpsam(1)Du har redan röstat detta
 10. Aliya Fernandez -

  Kom snabbt och allt är bra
  Hjälpsam(5) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 11. Tina Harding -

  Allt bra, men dök upp med en liten repa

  Jag tänker inte lämna tillbaka den, men den visade sig inte perfekt och lådan var lite skadad. Kanske UPS fel och inte ENGWE

  Hjälpsam(2) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 12. Wharton -

  Jag köpte den till mina barn men jag använder den faktiskt också eftersom den är mycket starkare än förväntat. Bra köp 

  Hjälpsam(2) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 13. Saradella87 -

  Great

  ❤️ Älskar den här elcykeln, lite tung när man väl går sönder för att fälla ner. Ridning är fantastiskt, jag kunde upp med gruppen. 

  Hjälpsam(2) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 14. Jaqueline Phipps -

  Jag är mycket imponerad av kundservicen ENGWE.NET STORE, de höll mig informerad hela vägen om orderstatus. De svarade mycket snabbt på min fråga och ännu mer fantastiskt att cykeln levererades till min dörr ENDAST 4 DAGAR SENARE från det ögonblick jag gjorde beställningen. Cykeln ser väldigt stark ut och uppfyller 100% mina förväntningar. Bra förhållande pris-kvalitet

  Hjälpsam(2) Ohjälpsam(1)Du har redan röstat detta
 15. Derrick Everhart -

  Bra cykel, rekommenderas

  Fungerar vackert som annonserat, körde ca 30 km/h på direkten, kan gå uppför, kräver lite trampning om det är för brant, men inte mycket. Jag ångrar inte köpet, kunde ha fått bättre instruktioner och manual, men jag kom på det ganska enkelt. 

  Hjälpsam(2) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 16. Ört som flyger högt -

  Perfekt för det jag behöver det till

  Jag är en lastbilschaufför och jag kan inte dra min stora långa lastbil på många av restaurangernas parkeringsplatser så jag har den här cykeln ihopfälld i min lastbil och parkerar vid lastbilshållplatsen och hoppar på min cykel och åker till restaurangen därifrån

  Hjälpsam(5) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 17. pterry -

  HÖG KVALITET! STORT VÄRDE. KÖP DET! DU KOMMER INTE BLI BESVIKEN

  JAG ABSOLUT ÄLSKAR DEN HÄR CYKEL/SCOOTER. DET ÄR STORT VÄRDE FÖR PENGARNA. VÄLDIGT STÅLIG OCH GÅR SOM VINDEN!!! KÖP DET JAG LOVAR ATT DU INTE KOMMER ATT BLI BESVAD! JAG VILL FAKTISKT KÖPA EN ANNAN FÖR DET ÄR SÅ STORT VÄRDE! 

  Hjälpsam(2) Ohjälpsam(2)Du har redan röstat detta
 18. Audrey Hutton-Cassidy -

  Lite svårt att montera i början men nu är det bra att köra

  Jag tog med den till min dotter och hon älskar den och alla som ser den gillar den också

  Hjälpsam(2) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 19. Odeysse -

  Jättebra cykel. Tar mig dit jag behöver gå.

  Batteriet håller för evigt.

  Hjälpsam(3) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 20. Francesco -

  Ottima bici, comoda ed allo stesso tempo estremamente compatta. Unica nota dolente il controller sotto la sella posteriore non è fissato bene e non riesco a sollevare il sellino per ancorarlo bene. Qualcuno può dirmi kommer biljetten?

  + PROS: Compatta e di buona potenza oltre ad essere comoda e con una buona autonomia
  - NACKDELAR: Controller sotto il sedile non fissato correttamente
  Hjälpsam(1) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
  • PayHelp (butikschef) -

   Hej Francesco,

   Grazie per il tuo feedback! Siamo lieti di sapere che trovi la nostra bici fantastica e confortevole. Ci scusiamo per l'inconveniente riguardante il controller sotto la sella posteriore. Per assisterti meglio, potresti fornirci maggiori dettagli sul problema? I alternativa, puoi contattare il nostro team di assistenza clienti all'indirizzo Stöd@engwe. Net per ulteriore assistenza. Ancora una volta, grazie per aver portato questo alla nostra attenzione. Apprezziamo il tuo feedback.

   Med vänliga hälsningar,
   Squadra engelska

   Hjälpsam(0) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 21. javisamir -

  Se rompió el acelerador y no sé cómo puedo coger recambio.

  + PROS: Llegó muy bien empaquetada.
  - NACKDELAR: Ingen se donde contactar con el servicio técnico. Llegó sin estar bien regulados los frenos.
  Hjälpsam(0) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
  • PayHelp (butikschef) -

   Hej javisamir,

   Gracias por compartir sus comentarios en nuestro sitio web. Apreciamos su aporte. Nuestro equipo de soporte le envió un correo electrónico en septiembre de 2023 solicitando la información de su pedido para que podamos enviarle un reemplazo para el acelerador roto. Como no hemos recibido respuesta suya, responda a nuestro correo electrónico y estaremos encantados de proceder con el envío del reemplazo.

   Med vänliga hälsningar,
   Equipo engelska

   Hjälpsam(0) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 22. Cantineau -

  Super velo electrique

  Hjälpsam(0) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 23. José Luis -

  Estoy encantado con ella ,pero se puede desactivar el acelerador , es legal con el acelerador instalado.???

  Hjälpsam(0) Ohjälpsam(1)Du har redan röstat detta
  • PayHelp (butikschef) -

   Hej Jose,

   Gracias por compartir tus comentarios. Nos alegra sabre que estás satisfecho con tu bicicleta y sí, es legal circular con el acelerador. Siempre ofrecemos productos de calidad och nuestros valiosos clientes.

   hälsningar,
   Equipo de soporte técnico de Inglaterra

   Hjälpsam(0) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 24. Daniel -

  Buenas, tengo una consulta. ¿Alguien sabe si es posible manejar esta bicicleta en caso de lluvia repentina durante trayectos cortos de 5 minutos?. Tack!!

  Hjälpsam(0) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
  • PayHelp (butikschef) -

   Hej, agradezco tus comentarios. De hecho, el T14 Mini está diseñado para estar completamente protegido contra condiciones ambientales como polvo y lluvia. Si tienes alguna pregunta, no dudes en contactarnos por correo electrónico a Stöd@engwe. Net.

   hälsningar,
   Mikrofon

   Hjälpsam(0) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 25. Egduin -

  Hola tengo una de esta t14 250 watios y me gusta pero la están considerando una moto y no es y me están multando con 2000 euro es una bicicleta con pedaleo asistido me piden la declaración conformidad del edeest fabricante si me la pu? publicidad para multas al usuario en España muchas gracias

  Hjälpsam(0) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
  • PayHelp (butikschef) -

   Hej Egduin,

   Gracias por contactarnos.

   ¿Podría enviar un correo electrónico a Stöd@engwe. Net y estaremos encantados de compartir el certificado de conformidad?

   Tack och lov!

   Hjälpsam(0) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta

  Lägg till en recension

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *

  599

  Ordersumma:
  Lägg till i önskelistanTillagd i önskelistanTa bort från önskelistan 34
  Jämför
  fel: hoppsan! Inget att stjäla. Kontakta oss för tillstånd.
  ENGWE Onlinebutik | Köp EP2 Pro & 750W Engine Pro
  Logotyp
  Jämför artiklar
  • totalt (0)
  Jämför
  6
  Varukorg