- 25%

ENGWE S6

(3 kund recensioner)

Ursprungligt pris var: €799.Nuvarande pris är: €599.

(-25%)
Produkten är klassad som #7 i kategori Elektriska cyklar

S6 Best 10 inches Offroad Scooter av Engwe®. Öka din dagliga pendling med Engwe S6 elektrisk skoter, som erbjuder en spännande åktur, intelligenta funktioner och en modern estetik som gör ett djärvt uttalande.

Omfamna framtiden för stadstransporter med Engwe S6 elskoter🏆

Upptäck den ultimata stadspendlingskamraten och upplev framtiden för personlig rörlighet med Engwe S26 elskoter!

Designad för stadspendlare som söker effektivitet och stil, denna kraftfulla skoter har ett långvarigt batteri, en högpresterande motor och en elegant, iögonfallande design. Utrustad med 10-inch punkteringsbeständiga däck, den glider enkelt över vilken terräng som helst. Omfamna bekvämligheten, miljövänligheten och friheten hos S6 och revolutionera din dagliga pendling. Lyft din tur idag!

engwe-s6-ecooter-med-stol_optimerad engwe-s6-affortable-10-inches-electric-scooter_optimized engwe-s6-offroad-scooter_optimized engwe-s6-offroad-escooter_optimized

Engwe S6 Huvuddrag och fördelar

 • Högpresterande 48V 500W borstlös motor för kontinuerlig och robust acceleration och en hög sluthastighet på 25 km/h.
 • Ett 15.6Ah batteri med stor kapacitet tillåter långa avstånd på upp till 60 km per laddning.
 • 10-inch terrängdäck för bekväm och smidig körning i olika terränger.
 • Flera fjädringssystem med främre stötdämpare och bakre rörelsedämpare för ökad komfort.
 • Vikbar design i ett steg för enkel transport och förvaring.
 • Framljus och bakljus bak för ökad synlighet och säkerhet.
 • Broms ljus som aktiveras när bromsarna ansätts, vilket förbättrar den övergripande säkerheten.
 • Sidoreflektorer för ökad sikt från sidorna, vilket ökar säkerheten i svagt ljus.
 • IPX4 vattenbeständighet betyg, vilket tillåter cykling i regniga och våta förhållanden.
 • Intelligent display ger realtidsinformation om hastighet, elmängd, körsträcka och mer.
 • Färgglada lysande ljus på sidodäck, vilket ger stil och synlighet under nattturer.

engwe-s6-el-scooter-10-inch-off-road-däck-(500w)---eu-lager_optimerad

9.4 inches breddad pedal

Öka din åkkomfort med Engwe S6 elscooters exklusiva 9.4 inches breddade pedal. EngineDen här specialdesignade funktionen är utformad för optimal komfort och erbjuder en rymlig plattform för dina fötter, vilket garanterar en bekväm och njutbar åktur varje gång.

10-inch Terrängdäck

Anta alla utmaningar med Engwe S6 elektrisk skoter och dess banbrytande 10-inch slanglösa däck. Dessa däck är byggda för maximal punkteringsmotstånd och förbättrad hållbarhet och erbjuder överlägsen grepp, vilket gör varje åktur till en lek. Släpp lös din äventyrliga anda och omfamna friheten av enkel terrängutforskning på S26.

engwe-s6-elektrisk-skoter--700w-15_optimized.6ah

Flera upphängningssystem

Med en främre stötdämpare och en bakre rörelsedämpare säkerställer denna noggrant designade skoter en mjuk och bekväm resa, även i ojämn terräng. Upplev glädjen av sömlösa turer och omfamna den största komforten med Engwe S6.

48V 15.6Ah batteri med hög kapacitet

Engwe S6 elskoter utrustad med ett robust 48V 15.6Ah högkapacitetsbatteri. Med en imponerande maximal räckvidd på 60 km per laddning kan du utforska längre och gå den extra milen. Upplev spänningen med längre turer och lås upp en värld av obegränsade möjligheter med S6.

engwe-s6-el-scooter-10-inch-off-road-däck-500w-(peak-700w)-borstlös-motor--48v-15.6

Lyser fram strålkastaren

Den ljusa främre strålkastaren kastar en kraftfull stråle, vilket säkerställer klar sikt och en säker körning, särskilt under resor med svag belysning eller nattetid.

500W kraftfull motor

Förhöj din ridupplevelse med Engwe S6 elektrisk skoter, med en formidabel 500W navmotor och en imponerande toppeffekt på 700W. Den högpresterande 48V borstlösa motorn säkerställer kontinuerlig och robust acceleration, så att du enkelt kan ta dig över lutningar och glida genom gatorna i hastigheter från 18-45 km/h (normal nivå på 25 km/h). Med ett anmärkningsvärt stöd Graderability på 15 grader, den Engwe S6 ger dig möjlighet att utan ansträngning tackla kuperad terräng och njuta av en spännande åktur utan kompromisser.

engwe-s6-500w-10-inch-off-road-däck-elektrisk-scooter-15_optimerad.6ah-batteriIntuitiv LCD-skärm

Smakämnen Engwe S6 sätter en ny standard för stadspendling med sin avancerade LCD-skärm. Upplev bekvämligheten med att ha viktig åkinformation, inklusive hastighet, distans och batteriladdningsnivå, lättillgänglig på ett ställe. De Engwe S6:s LCD-skärm säkerställer att du håller dig uppkopplad och informerad under hela din resa, vilket ger dig möjlighet att fatta välgrundade beslut och njuta av en uppkopplad åkupplevelse som aldrig förr.

Vikbar design i ett steg

Förhöj din pendlingsupplevelse med Engwe S6 elskoter och dess användarvänliga ettstegs fällbara design. Med en snabb och sömlös hopfällningsmekanism kan denna skoter enkelt vikas ihop på ett ögonblick, vilket möjliggör enkel förvaring och transport i din bagageutrymme eller på kollektivtrafik.

engwe-s6-mobility-scooter-med-unik-vikbar-design_optimerad

Ljusa bakre LED-ljus

Stick ut från mängden med Engwe P26:s iögonfallande LED-ljus fram och bak. De förbättrar inte bara cykelns estetik, utan de ger också viktig synlighet under nattliga turer. Oavsett om du pendlar i staden eller utforskar stadslandskap, Engwe S6:s LED-lampor ser till att du blir sedd av andra trafikanter och prioriterar din säkerhet utan att kompromissa med stilen.

Nivåalternativ med tre hastigheter

Släpp lös ditt behov av snabbhet med Engwe S6 elektrisk skoter och dess mångsidiga trehastighetsnivåinställningar. Kryssa i eko-läge med Eco Level och nå hastigheter på 11.1 MPH / 15 km/h, samtidigt som du sparar energi. Växla till den vanliga nivån för en balanserad körning i hastigheter på 18.6 MPH / 25 km/h. För dem som är sugna på den ultimata rusningen, satsa på sportnivån, vilket driver dig till spännande hastigheter på 27.9 MPH / 45 km/h.

engwe-s6--långdistans-elektrisk-skoter-på-en-budget_optimerad

Intelligent bromsljus

Kör med extra säkerhet och sinnesfrid, tack vare Engwe S6 elscooters responsiva bromsljusfunktion. När du drar i bromsarna tänds det integrerade bromsljuset och signalerar effektivt till bilister och fotgängare att du saktar ner eller stannar. Denna proaktiva säkerhetsåtgärd förbättrar den övergripande vägmedvetenheten och säkerställer en säker åkupplevelse med Engwe S6.

3 körlägen och 5 hastighetsnivåer

Upplev ultimat kontroll och anpassning med Engwe S6 E-Bikes olika körmöjligheter. Oavsett om du letar efter ett spännande elektriskt läge, ett balanserat hjälpläge eller ett traditionellt manuellt läge, Engwe P26 har du täckt. Höj din åkupplevelse ytterligare genom att välja mellan 5 olika hastighetsnivåer, från 10 till 40 km/h, så att du enkelt kan anpassa dig till olika terränger och önskade hastigheter.

engwe-s6--colorful-luminous-lights_optimizedFärgglada lysande ljus

Tänd dina nattturer med Engwe S6 elscooters fängslande färgglada lysande ljus. De blinkande ljusremsorna på båda sidoräcken lägger till ett dynamiskt och visuellt fantastiskt element till dina kvällsäventyr. Var i centrum för uppmärksamheten när du cyklar med stil och känsla, och lämnar ett spår av levande ljus i ditt kölvatten. Upplev en åktur som inte bara sticker ut utan också lyser upp natten med Engwe S6:s fängslande lysande ljus.

IPX4 vattentålighet

Njut av friheten att åka i alla väderförhållanden med Engwe S6 elscooters imponerande IPX4 vattentäthetsklassificering. Denna funktion säkerställer att du kan resa fritt under regniga dagar eller stöta på våta vägförhållanden utan att kompromissa med skoterns prestanda. Omfamna bekvämligheten med en väderbeständig skoter som låter dig erövra din dagliga pendling med lätthet, regn eller sol. Var självsäker och ostoppbar med Engwe S6:s exceptionella vattentäta förmåga.

Premiumkvalitet med enastående prisvärdhet och billigt pris!🏆

Engwe® är dedikerade till att producera de mest avancerade elcyklarna genom att följa de senaste teknikerna och högsta kvalitets- och produktionsstandarder. Att förstå att en bra elcykel inte är allt som betyder något, Engwe® skapade en enastående billig prismodell. Vi råder dig att göra din egen research och jämföra Engwe® elcyklar med konkurrerande modeller. Vi är övertygade om att du inte kan hitta några andra avancerade cyklar i en så överkomlig prisklass. Vinnare av avancerad design, vinnare av priset! 🏆

Engwe EP-2 Pro Premium kvalitet

Engwe S6-paketet inkluderar

 1. S6 e-scooter
 2. bATTERI~~POS=TRUNC
 3. Monteringsverktyg
 4. Användarmanual

Engwe S6 Villkor och policyer

engwe-s6-scooter_optimized

9.5Expert Betyg
S6 Best 10 inches Offroad Scooter av Engwe®. Öka din dagliga pendling med Engwe S6 elektrisk skoter, som erbjuder en spännande åktur, intelligenta funktioner och en modern estetik som gör ett djärvt uttalande.
suspension
9.5

Specifikation: ENGWE S6

Batterikapacitet (Ah)

48V 15.6Ah

Maxhastighet (KM/H)

45

Bromssystem

Mekanisk broms

Vikt (kg)

25

Hjul storlek (inch)

10 × 2.75

Engwe Färg
Shimano Gears

/

Laddningstid (timme)

6-8

Räckvidd för elektriskt läge (KM)

50 - 60

Pedal Assist Max Range (KM)

/

Bakre bärare Max belastning (KG)

/

Dimensioner (cm)

110x25x110

Vikta mått (cm)

110x25x55

Sadelhöjd (cm)

77-86

Styrets höjd (cm)

98-110

Maximal belastning (KG)

120

Lämplig höjd (cm)

150-200

Stötdämpare (fram)

Mekanisk stötdämpare

Stötdämpare (bak)

Högpresterande rörelsestötdämpare

Vattentät klass (IPX)

IPX4

Energiåtervinningssystem

/

certifiering

CE, RoHS

Garanti (månader)

12

3 recensioner för ENGWE S6

5.0 slut 5
3
0
0
0
0
Skriv en recension
Visa allt Mest användbara högsta betyg lägsta Betyg
 1. Carlos De Oliveira -

  Trés bonne trotinete=The Best,domage que la 3º Vitesse ne pass pas et je suis limité på 21km-h

  - NACKDELAR: 3º vitesse ne passe pas ?
  Hjälpsam(0) Ohjälpsam(1)Du har redan röstat detta
  • PayHelp (butikschef) -

   Bonjour Carlos,

   Tack för votre avis! Nous apprécions votre bidrag et nous excusons pour tout obekvämt. Veuillez contacter notre équipe d'assistance à Stöd@engwe. Net afin que nous puissions vous aider davantage.

   Hälsningar,
   Bistånd Engwe

   Hjälpsam(1) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 2. Němec Jaroslav -

  koupil jsem k vanocum a jsem velmi spokojen

  Hjälpsam(0) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
  • PayHelp (butikschef) -

   Dobry den,
   Němče, děkujeme vám za sdílení vaší zpětné vazby. Jsme rádi, že jsme věděli, že to udělalo vaši vánoční událost ještě lepší. S pozdravem.

   Hjälpsam(0) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 3. Cleiton Pinheiro Vaz -

  GOSTARIA DE SABRE SE CONSIGO COMPRAR APENAS O PNEU ?
  O MEU PNEU TRASEIRO FUROU E NÃO CONSIGO ENCONTRAR EM MINHA CIDADE

  Hjälpsam(0) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
  • PayHelp (butikschef) -

   Olá Cleiton,

   Obrigado por compartilhar seus comentários. Lamento que no momento não estejamos vendendo pneus sobressalentes. Eu recomendaria verificar na Amazon eller ingen seu mercado local.

   Por favor, deixe-me saber se você tem alguma dúvida!

   Mikrofon

   Hjälpsam(0) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta

  Lägg till en recension

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *

  Ursprungligt pris var: €799.Nuvarande pris är: €599.

  Svart

  Ordersumma:
  Lägg till i önskelistanTillagd i önskelistanTa bort från önskelistan 136
  Jämför
  ENGWE S6

  Ursprungligt pris var: €799.Nuvarande pris är: €599.

  ENGWE Onlinebutik | Köp EP2 Pro & 750W Engine Pro
  Logotyp
  Jämför artiklar
  • totalt (0)
  Jämför
  0
  Varukorg