- 5%

ENGWE P26

Lägg till din recension

Ursprungligt pris var: €1.099.Nuvarande pris är: €1.049.

(-5%)
Produkten är klassad som #10 i kategori Elektriska cyklar

P26 Mest sålda Urban Commuting Electric Bike av Engwe®. En snygg och kraftfull elcykel som omdefinierar stadspendling. Med en 250W borstlös motor, 36V 17Ah batteri, Shimano 7-växlad växelsystem och elegant design, ger den en spännande åktur med upp till 100 km räckvidd. Upplev framtiden för pendling med Engwe P26.

Kategori:

Upplev framtiden för stadspendling och utomhusutforskning med Engwe P26 Elcykel. 🏆

Upptäck den perfekta blandningen av kraft, effektivitet och stil när du enkelt navigerar genom stadens gator eller erövrar oländig terräng.

Smakämnen Engwe P26 är inte bara en elcykel; det är ett livsstilsval som ger dig möjlighet att upptäcka nya horisonter och omfamna glädjen av enkel rörlighet. Med sin kraftfulla elmotor, justerbara komfort och exceptionella räckvidd är det dags att omdefiniera din körupplevelse och anamma ett grönare, mer spännande sätt att ta sig runt.

ENGWE P26 ebike 26 inch elcykel Mountainbike 36V17AH 250W elcykel Road ENGWE P26 Elcykel Long Range E-Bike Engwe P26 elcykel

Engwe P26 Huvuddrag och fördelar

 • Den borstlösa 250W motorn erbjuder verklig kraft i acceleration, uppförsbacke och en hög sluthastighet på 25 km/h.
 • Ett batteri med stor kapacitet på 36V17Ah tillåter långa räckvidder på upp till 100 km (pedalassistansläge). Köp ett extra batteri!
 • 26 x 1.95-inch Feta däck ger den perfekta balansen mellan smidighet och stabilitet, vilket säkerställer en bekväm och kontrollerad körning.
 • Avancerad LCD-skärm visar all grundläggande information som hastighet, läge, batterinivå, avstånd och parameterinställningar.
 • Mekaniska skivbromsar fram och bak gör att du kan bryta ner säkert på korta avstånd.
 • Avancerade främre stötdämpare bidra till att förbättra åkkomforten genom att absorbera stötar från terräng.
 • Aluminiumlegeringsram behåller sin lätta och starka hållbarhet med möjlighet att fälla ihop.
 • LED-ljus fram och bak lysa upp vägen på natten och se till att du är väl synlig.
 • Det bakre cykelhållarstället låter dig montera last, bära stor Engwe Väskor, eller reservbatterier för extra räckvidd.
 • 7-växlad original Shimano® Shifter används för att växla från 1 till sju, beroende på behov.
 • Farthållare är ett sätt att låsa din hastighet, förutom att styra hastigheten med ett tumgas eller avkänningssystem.
 • Attraktiv design

Engwe P26 Electric Power Bike 500w PEAK effekt

Kraftfull 250W borstlös motor

Utrustad med en robust 250W borstlös motor, levererar denna cykel exceptionell kraft och effektivitet. Njut av spännande resor i hastigheter upp till 25 km/h, med möjlighet att låsa upp hela potentialen och nå en maxhastighet på 35 km/h vid behov. Effekten på 500W, kombinerat med 40Nm vridmoment, klarar sluttningar utan ansträngning, vilket eliminerar behovet av överdriven ansträngning.

SHIMANO 7-växlad växel

Utrustad med denna avancerade bromsteknik på både fram- och bakhjulen Engwe P26 säkerställer snabb och stabil bromsprestanda, vilket garanterar din säkerhet i alla väderförhållanden och oväntade situationer. Njut av sinnesfrid när du självsäkert navigerar i stadens gator eller tar dig an utmanande terräng, i vetskap om att Engwe P26:s banbrytande bromssystem ger överlägsen stoppkraft när du behöver det som mest.

Engwe P26 Commuter E Bike Pedal Assist Tonåring till saluStor batterikapacitet

Utformad med både estetik och bekvämlighet i åtanke, integreras batteriet sömlöst i chassit, vilket förbättrar cykelns eleganta utseende. Lätt avtagbar för laddning, den har ett stöldskyddslås för extra säkerhet. Med en imponerande kapacitet på 36V 17Ah Engwe P26-batteriet ger dig möjlighet att ge dig ut på resor på upp till 100 km i elektriskt läge med bara en laddning. Även om den faktiska räckvidden kan variera beroende på vägförhållanden och körläge, säkerställer batteriets stora kapacitet bekväm stadspendling och arbetsdagstur.

Oklanderlig fusion av design

Tillverkad med noggrann uppmärksamhet på detaljer, dess eleganta linjer och dynamiska estetik skapar en oförglömlig åktur. Med en lätt ram som bara väger 26.2 kg och en anmärkningsvärd lastkapacitet på upp till 120 kg, rymmer denna elcykel utan ansträngning två förare eller extra last. Den justerbara sitsen, designad för individer från 160 cm till 190 cm långa, garanterar en bekväm resa för alla.

Smakämnen Engwe P26 250W 36V17Ah city elcykel

26*1.95” Mountain Road däck

Oavsett om du letar efter spännande bergsleder eller cruisar genom stadens gator, ger dessa robusta däck exceptionell prestanda. Den 26x1.95” dimensioner ger den perfekta balansen mellan smidighet och stabilitet, vilket säkerställer en bekväm och kontrollerad åktur. Omfamna mångsidigheten hos Engwe P26 anpassar sig utan ansträngning till olika terräng, så att du kan tänja på gränserna för utforskning med självförtroende

Avancerat stötdämparsystem

Framhjulets stötdämpare är designad för att ge en exceptionell nivå av komfort och minimerar effektivt vägvibrationer, vilket säkerställer en mjuk och njutbar körning. Oavsett om du cruisar genom stadsgator eller tar dig an oländig terräng, Engwe P26:s stötdämpningssystem säkerställer en stabil och njutbar åktur, vilket gör den till det perfekta valet för både pendling och utomhusäventyr.

Engwe P26 Electric Power Bike Skivbromsar

Dubbla skivbromsar

Ta kontroll över din resa med Engwe P26:s avancerade dubbla skivbromsssystem. Med bromsar installerade på både fram- och bakhjulen kommer du att uppleva oöverträffad bromskraft och utmärkt modulering. Den snabba värmeavledningsdesignen säkerställer pålitlig och säker bromsprestanda, vilket ger dig friheten att utforska utan att kompromissa.

Lätt ram i aluminiumlegering

Engineberedd för optimal prestanda Engwe P26 har en toppmodern ram i aluminiumlegering som ger exceptionell styrka och hållbarhet samtidigt som den avsevärt minskar cykelns totala vikt. Njut av en smidig och lyhörd åktur, eftersom den lätta konstruktionen förbättrar manövrerbarheten och gör uppförsbackar och snabba svängar utan ansträngning.

ENGWE P26 E-BIKE LCD-skärmIntuitiv LCD-skärm

Smakämnen Engwe P26 sätter en ny standard för stadspendling med sin avancerade LCD-skärm. Upplev bekvämligheten med att ha viktig åkinformation, inklusive hastighet, distans och batteriladdningsnivå, lättillgänglig på ett ställe. De Engwe P26:s LCD-skärm säkerställer att du håller dig uppkopplad och informerad under hela din resa, vilket ger dig möjlighet att fatta välgrundade beslut och njuta av en uppkopplad åkupplevelse som aldrig förr.

3 körlägen och 5 hastighetsnivåer

Upplev ultimat kontroll och anpassning med Engwe P26 E-Bikes olika körmöjligheter. Oavsett om du letar efter ett spännande elektriskt läge, ett balanserat hjälpläge eller ett traditionellt manuellt läge, Engwe P26 har du täckt. Höj din åkupplevelse ytterligare genom att välja mellan 5 olika hastighetsnivåer, från 10 till 40 km/h, så att du enkelt kan anpassa dig till olika terränger och önskade hastigheter.

Engwe Presenterar den robusta men ändå mångsidiga P26 elcykelnLED-ljus fram och bak

Stick ut från mängden med Engwe P26:s iögonfallande LED-ljus fram och bak. De förbättrar inte bara cykelns estetik, utan de ger också viktig synlighet under nattliga turer. Oavsett om du pendlar i staden eller utforskar stadslandskap, Engwe P26:s LED-lampor ser till att du blir sedd av andra trafikanter och prioriterar din säkerhet utan att kompromissa med stilen.

Bakre bagagehylla

Förenkla din stadspendling med Engwe P26:s bakre bagagehylla. Oavsett om du behöver bära en portfölj, matvaror eller andra personliga föremål, garanterar denna praktiska funktion en problemfri transportupplevelse. Njut av en trasselfri åktur och transportera dina ägodelar utan ansträngning med självförtroende, tack vare Engwe P26:s mångsidiga bagagehylla bak.

Premiumkvalitet med enastående prisvärdhet och billigt pris!🏆

Engwe® är dedikerade till att producera de mest avancerade elcyklarna genom att följa de senaste teknikerna och högsta kvalitets- och produktionsstandarder. Att förstå att en bra elcykel inte är allt som betyder något, Engwe® skapade en enastående billig prismodell. Vi råder dig att göra din egen research och jämföra Engwe® elcyklar med konkurrerande modeller. Vi är övertygade om att du inte kan hitta några andra avancerade cyklar i en så överkomlig prisklass. Vinnare av avancerad design, vinnare av priset! 🏆

Engwe EP-2 Pro Premiumkvalitet

Engwe P26 Paketet inkluderar

 1. P26 elcykel (75 % förmonterad)
 2. Ett utbytbart 36V17 Ah litiumbatteri
 3. bATTERI~~POS=TRUNC
 4. Monteringsverktyg
 5. Användarmanual

Engwe P26 Villkor och policyer

engwe-p26-ebike

9.5Expert Betyg
P26 Mest sålda Urban Commuting Electric Bike av Engwe®. En snygg och kraftfull elcykel som omdefinierar stadspendling. Med en 250W borstlös motor, 36V 17Ah batteri, Shimano 7-växlad växelsystem och elegant design, ger den en spännande åktur med upp till 100 km räckvidd. Upplev framtiden för pendling med Engwe P26.
suspension
9.5

Specifikation: ENGWE P26

Batterikapacitet (Ah)

16

Motorns toppeffekt (WATT)

250

Maxhastighet (KM/H)

25

Bromssystem

Mekanisk broms

Vikt (kg)

26.2

Hjul storlek (inch)

26 × 1.95

Engwe Färg

Blått, silver

Shimano Gears

7 växlad

Laddningstid (timme)

6.5

Räckvidd för elektriskt läge (KM)

50 - 60

Pedal Assist Max Range (KM)

60-70

Bakre bärare Max belastning (KG)

50

Dimensioner (cm)

173x112x75

Vikta mått (cm)

/

Sadelhöjd (cm)

75-91

Styrets höjd (cm)

115-155

Maximal belastning (KG)

100

Lämplig höjd (cm)

152-190

Stötdämpare (fram)

Mekanisk stötdämpare

Stötdämpare (bak)

/

Vattentät klass (IPX)

IP2

Energiåtervinningssystem

/

certifiering

CE, EN 15194, RoHS

Garanti (månader)

12

Användarrecensioner

0.0 slut 5
0
0
0
0
0
Skriv en recension

Det finns inga recensioner ännu.

Bli först med att recensera "ENGWE P26”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *

Ursprungligt pris var: €1.099.Nuvarande pris är: €1.049.

Ordersumma:
Lägg till i önskelistanTillagd i önskelistanTa bort från önskelistan 145
Jämför
ENGWE P26

Ursprungligt pris var: €1.099.Nuvarande pris är: €1.049.

fel:
ENGWE Onlinebutik | Köp EP2 Pro & 750W Engine Pro
Logotyp
Jämför artiklar
 • totalt (0)
Jämför
0
Varukorg