Utvalda! - 15%

ENGWE P20

Lägg till din recension

Ursprungligt pris var: €1.299.Nuvarande pris är: €1.099.

(-15%)
Produkten är klassad som #6 i kategori Elektriska cyklar

Upplev stadspendling när den är som bäst med Engwe P20 elcykel. EngineDen är utvecklad för effektivitet och tillförlitlighet och kombinerar kraftfull prestanda med innovativa funktioner, vilket säkerställer en smidig och njutbar resa genom stadens gator.

Engwe P20: Din pålitliga tur för stadsäventyr🏆

Din pålitliga följeslagare för stadsutforskning, designad för effektivitet, komfort och säkerhet- Engwe P20

Upplev stadspendling när den är som bäst med Engwe P20 elcykel. Med en kraftfull 250W motor, Samsung-batteri, stöldskyddslås och punkteringssäkra däck erbjuder den oöverträffad prestanda, bekvämlighet och säkerhet för att navigera i stadens gator med lätthet och självförtroende.

cykel-teknik-innovation-avancerad-engwe-P20 aktivt-stadsliv-cykel-vibrerande-engwe-P20 pendlar-livsstil-el-cykel-dynamisk-engwe-P20 innovativ-urban-pendling-future-engwe-p20.

Engwe P20 Huvuddrag och fördelar

 • 250W-motor: Tyst, effektiv, vridmomentsensor för mjuk acceleration.
 • Stöldskyddslås: Säkert batterilås, sinnesfrid för stadsparkering.
 • Samsung Batteri: Pålitlig strömkälla med lång räckvidd för omfattande stadsresor.
 • Momentgivare: Responsiv, effektiv pedalhjälp för enkel körupplevelse.
 • Carbon Rem Drive: Tyst, lågt underhållsalternativ till traditionella kedjor.
 • Integrerad frontljus: Förbättrad sikt, säkerhet för nattlig stadskörning.
 • Snabbvikningsdesign: Enkel kollaps, bekväm förvaring för stadspendlare.
 • Hydrauliska bromsar: Kraftfull, lyhörd stopp för stadstrafik.
 • magnethållare: Säker parkering, stöldskydd för stadsmiljöer.
 • IP6 Vattentätning: Väderbeständigt, pålitligt skydd för ridning i alla väder.
 • Justerbar skaft/säte: Anpassningsbar körställning för personlig komfort.
 • Lyxig SR-stol: Plysch, ergonomisk design för komfort under längre turer.
 • Lätt konstruktion: Manövrerbar, enkel hantering för stadsmobilitet.
 • Punkteringssäkra däck: Hållbar, pålitlig prestanda på stadsgator.

Kraftfull 250W motor

Engwe_P20_250W_Silent_Motor_50

Smakämnen Engwe P20 inkluderar en hållbar 250W motor känd för sin enastående effektivitet och effektivitet. EngineDen här motorn är utvecklad för storstadsatmosfärer och säkerställer en sömlös och tyst upplevelse samtidigt som den ger utmärkt vridmoment för okomplicerad acceleration, även i svår terräng. Integrerat med en avancerad formel för att se vridmoment, upplever motorcyklister ett skräddarsytt, intuitivt pedalassistsystem som ger 3 distinkta nivåer av assistans, maximerar kraftanvändningen och ökar den allmänna körbekvämligheten.

Effektivt stöldskydd

Smakämnen Engwe P20 fokuserar på cyklistsäkerhet med sitt avancerade stöldskyddssystem, inklusive en hängiven batterilåsenhet som drivs av ett ensamt trick. Den här inbyggda säkerhetslösningen är skapad för att skydda viktiga delar, inklusive batteriet, och ger cyklister sinnesfrid när fordon parkerar på offentliga utrymmen eller håller sin cykel inne. Enginestöldskyddslåset förstärker för enkelhet och pålitlighet Engwe P20:s rykte som ett pålitligt, säkert sätt för stadstransporter.

Samsung 36V9.6 Ah batteri

batteri-paket-lång räckvidd-prestanda-engwe-p20_50

Utrustad med ett högkapacitets Samsung 36V9.6 Ah batteri, den Engwe P20 använder en enastående räckvidd på cirka 100 km på en enda avgift, vilket sätter ett nytt kriterium för omfattande stadsresor. Denna avancerade batteriteknik säkerställer konstant, hållbar effektivitet och ger cyklister flexibiliteten att upptäcka stadsbilden utan problem med räckviddsbegränsningar. Med sin välrenommerade kraftkälla, den Engwe P20 säkerställer ett pålitligt och varaktigt transportsätt för vardagliga resor.

Momentavkännande enhet

Att höja ryttarupplevelsen till helt nya höjder Engwe P20 har avancerad vridmomentsensorteknologi som ger oöverträffad lyhördhet och prestanda. Detta sofistikerade sensorsystem upptäcker exakt pedalingång och ändrar enkelt nivåerna för elmotorassistans för att matcha motorcyklisters kadens och terrängproblem. Resultatet är en smidig körupplevelse med naturlig känsla som utnyttjar kraftutfallet på bästa sätt samtidigt som energiförbrukningen minimeras, vilket utrustar cyklister att utan ansträngning övervinna stadsmiljöer med precision och kontroll.

Carbon Rem Drive

låg-underhåll-remdrift-effektivitet-engwe-p20_300x300

Engineberedd för hållbarhet och lågt underhåll Engwe P20 stoltserar med en 33000 XNUMX km kolremsdrift, vilket ger cyklister ett tyst, fettfritt alternativ till konventionella kedjedrev. Känt för sin hållbarhet och pålitlighet, detta innovativa drivsystem tar bort behovet av regelbundna modifieringar eller smörjning, vilket ger cyklister en bekväm körupplevelse. Med sin robusta byggnad och exceptionella motståndskraft säkerställer kolbältesdrivningen smidiga, ostörda upplevelser, vilket förbättrar den totala körtillfredsställelsen och komforten.

Integrerad frontljus

Integrated_Front_Light_Engwe_P20_50

Engineutredd för säkerhet och exponering Engwe P20 är utrustad med inbyggt frontljus, vilket förbättrar förarens medvetenhet och säkerställer optimal närvaro under svagt ljus. Dessa inbyggda lampor är skapade för att uppfylla stränga säkerhetskrav och ger cyklister ökat självförtroende när de navigerar i stadsvägar efter mörkrets inbrott, vilket avsevärt minskar risken för krockar och ökar den allmänna körsäkerheten. Med sitt detaljerade belysningssystem Engwe P20 garanterar en säker och säker och upplyst åkupplevelse, dag som kväll.

10s Vik bekvämt

Utvecklad för maximal bekvämlighet och portabilitet Engwe P20 har en användarvänlig vikmekanism som gör att cyklister kan kollapsa cykeln inom 10 sekunder med mycket lite initiativ. Dessutom, engineDen här lilla hopfällbara stilen, utformad för enkelhet och effektivitet, tillåter mycket enkel transport och lagringsutrymme, vilket gör den optimal för resenärer som surfar på multimodala transportnätverk eller som behöver lösningar för kompakt lagringsutrymme. Med sitt användarvänliga viksystem är Engwe P20 ger oöverträffad mångsidighet och bekvämlighet för storstadscyklister på resande fot.

Hydrauliska bromsar

responsivt-broms-system-pålitligt-engwe-p20_300x300

Med fokus på motorcyklisters säkerhet och kontroll Engwe P20 är försedd med högpresterande hydrauliska bromsar kända för sin exceptionella stoppkraft och lyhördhet. EngineDessa bromsar, som är utformade för att ge exakt böjning och regelbunden stoppeffektivitet, även vid skadliga problem, använder cyklisters ökat självförtroende och stabilitet när de navigerar i storstadsmiljöer. Med sitt pålitliga bromssystem, Engwe P20 gör säker och förtjusande körupplevelse, vilket ger cyklister möjlighet att kolla in stadsbilden med självförtroende och trygghet.

magnethållare

magnetisk_hållare_mekanism_300x300

Förbättra motorcyklisters komfort och säkerhet Engwe P20 inkluderar en magnetisk hållarmekanism skapad för att säkert säkra båda däcken på plats när de parkeras. EngineDen här banbrytande säkerhetslösningen är utformad för enkel användning och pålitlighet och ger cyklister extra sinnesfrid, avskräcker inbrott och garanterar säkerhet när de lämnar cykeln ignorerad. Med sin hållbara konstruktion och enkla layout förstärker den magnetiska ägaren Engwe P20:s rykte online som en ansedd, skyddad miljö för storstadstransporter.

IP6 Vattentätning

Smakämnen Engwe P20 har IP6 vattentäthet, vilket säkerställer skydd mot regn, väta och miljöföroreningar. Engineberedd för motståndskraft, skyddar den kritiska element, vilket möjliggör säker körning i alla väder. Oavsett om du pendlar i regnet eller på blöta gator Engwe P20 erbjuder oöverträffat skydd för en säker, tillfredsställande åktur.

Justerbar skaft och säte

Engwe_P20_Justerbar_Stem_50

Smakämnen Engwe P20 erbjuder anpassningsbar komfort med sin flexibla skaft och sits, som tillgodoser individuella preferenser och kroppsgeometri. EngineDessa funktioner är utformade för anpassningsförmåga och optimerar effektiviteten för pendling eller lugna turer. De Engwe P20 säkerställer en ergonomisk upplevelse för ryttare av alla storlekar med sin personliga design. Detta ökar den övergripande tillfredsställelsen och prestanda på stadsgator eller natursköna rutter.

SR säte

lyxig-sr-sittplatser-bekväm-åkning-engwe-p20_300x300

Att höja motorcyklisters komfort till de högsta kraven Engwe P20 är utrustad med en premium SR-stol som är känd för sin lyxiga stoppning och ergonomiska design. Dessutom, engineskapad för långvariga upplevelser och optimal assistans, garanterar denna påkostade sits enastående komfort och säkerhet, även under långa cykelpass. Utvecklad för att minska stresspunkter och minska trötthet, ger SR-sätet cyklister exceptionell bekvämlighet och stöd. Den förbättrar den övergripande körtillfredsställelsen och uthålligheten med sin överlägsna komfort och ergonomiska design.

Lättviktsbyggnad

Optimering av rörlighet och manövrerbarhet Engwe P20 stoltserar med en lätt byggnad som väger bara 18.5 kg.Enginedesignad för okomplicerad hantering och transport, den lätta designen av Engwe P20 gör det möjligt för cyklister att enkelt lyfta, bära och förvara cykeln. Dessutom, oavsett om du navigerar i trappor, går ombord på kollektivtrafiken eller förvarar i kompakta utrymmen, erbjuder dess lätta konstruktion oöverträffad smidighet och bekvämlighet. Cyklister uppmuntras att utforska stadslandskapet utan ansträngning och självförtroende med Engwe P20.

Punkteringssäkra däck

punkteringssäkra-däck-hållbara-engwe-p20_300x300

Engineutredd för lång livslängd och pålitlighet Engwe P20 inkluderar punkteringssäkra däck skapade för att motstå påfrestningarna av stadskörning. Tillverkade av hållbara material och förstärkta med avancerad punkteringsbeständig teknologi, ger dessa däck cyklister ökat självförtroende och komfort när de navigerar i tuff terräng eller skräpfyllda gator. Dessutom säkerställer deras exceptionella hållbarhet oavbruten åkglädje, minimerar risken för plattor och förbättrar den övergripande tillförlitligheten och prestandan.

Premiumkvalitet med enastående prisvärdhet och billigt pris!🏆

Engwe® är dedikerade till att producera de mest avancerade elcyklarna genom att följa de senaste teknikerna och högsta kvalitets- och produktionsstandarder. Att förstå att en bra elcykel inte är allt som betyder något, Engwe® skapade en enastående billig prismodell. Vi råder dig att göra din egen research och jämföra Engwe® elcyklar med konkurrerande modeller. Vi är övertygade om att du inte kan hitta några andra avancerade cyklar i en så överkomlig prisklass. Vinnare av avancerad design, vinnare av priset! 🏆

Engwe EP-2 Pro Premium kvalitet

Engwe P20 Paketet inkluderar

 1. P20 elcykel (75 % förmonterad)
 2. Ett utbytbart 36V9.6Ah litiumbatteri
 3. bATTERI~~POS=TRUNC
 4. Monteringsverktyg
 5. Användarmanual

Engwe P20 Villkor och policyer

urban-livsstil-cykel-modern-engwe-P20

9.5Expert Betyg
Upplev stadspendling när den är som bäst med Engwe P20 elcykel. EngineDen är utvecklad för effektivitet och tillförlitlighet och kombinerar kraftfull prestanda med innovativa funktioner, vilket säkerställer en smidig och njutbar resa genom stadens gator.
suspension
9.5

Specifikation: ENGWE P20

Batterikapacitet (Ah)

36V9.6Ah

Motorns toppeffekt (WATT)

250W

Maxhastighet (KM/H)

25 KM / H

Bromssystem

Hydrauliska skivbromsar

Vikt (kg)

18.5kg

Hjul storlek (inch)

20 × 1.95"

Engwe Färg

Svart, Vit, Grön

Shimano Gears

Single Gear

Laddningstid (timme)

5-6 timmar

Räckvidd för elektriskt läge (KM)

30

Pedal Assist Max Range (KM)

100

Bakre bärare Max belastning (KG)

/

Dimensioner (cm)

158 * 21.5 * 113cm

Vikta mått (cm)

90 * 42 * 62cm

Sadelhöjd (cm)

76-102cm

Styrets höjd (cm)

104-120cm

Maximal belastning (KG)

120

Lämplig höjd (cm)

155-190cm

Stötdämpare (fram)

/

Stötdämpare (bak)

/

Vattentät klass (IPX)

IPX6

Energiåtervinningssystem

/

certifiering

CE, EN 15194, RoHS

Garanti (månader)

12

Användarrecensioner

0.0 slut 5
0
0
0
0
0
Skriv en recension

Det finns inga recensioner ännu.

Bli först med att recensera "ENGWE P20”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *

Ursprungligt pris var: €1.299.Nuvarande pris är: €1.099.

Slutsåld

Lägg till i önskelistanTillagd i önskelistanTa bort från önskelistan 227
Jämför
ENGWE P20

Ursprungligt pris var: €1.299.Nuvarande pris är: €1.099.

ENGWE Onlinebutik | Köp EP2 Pro & 750W Engine Pro
Logotyp
Jämför artiklar
 • totalt (0)
Jämför
0
Varukorg