ENGWE® AuktoriseradSverige-distributör. Engwe Butiken välkomnar dig. ♡
Utvalda! - 4%

ENGWE L20

(7 kund recensioner)

1.199

(-4%)
Produkten är klassad som #5 i kategori Elektriska cyklar

L20 Mest sålda Lady Electric Bike från Engwe®. Upplev den ultimata blandningen av kraft, komfort och stil med Engwe L20 elcykel. Designad för att tända din känsla av äventyr, den här högpresterande e-cykeln levererar spännande turer samtidigt som den säkerställer oöverträffad komfort. Med sin kraftfulla motor, löstagbara batteri och banbrytande funktioner kombinerar denna e-cykel funktionalitet och modern design.

Kategori:

Upplev kraften och mångsidigheten hos Engwe L20 elcykel🏆

Upplev snygga och bekväma utomhusäventyr med den nylanserade Engwe L20 elcykel.

Designad för kvinnor, den här modellen kombinerar modern estetik, imponerande prestanda och gott om lagringskapacitet. Med en kraftfull 250W motor, feta däck och en räckvidd på upp till 140 km, Engwe L20 erbjuder både kraft och uthållighet. Dess användarvänliga kontroller, mjuka säten och bekväma förvaringsfack garanterar en extraordinär cykelupplevelse. Missa inte denna möjlighet att lyfta dina utomhusäventyr med Engwe L20.

ENGWE L20 Elektrisk fatbike med låg ram, 25 kmh hastighet och 120 kg lastkapacitet ENGWE L20 är den senaste elektriska fatbiken med låg ram, även lämplig för äldre. Engwe L20 e-bike är en damfokuserad elcykel med upp till 140 km räckvidd ENGWE L20 elcykel

Engwe L20 Huvudfunktioner och fördelar

 • Den borstlösa 250 W motorn erbjuder verklig kraft i acceleration, uppförsbacke och en hög sluthastighet på 25 km/h.
 • Ett utbytbart 48V13Ah batteri tillåter långa räckvidder på upp till 140 km (pedalassistansläge). Köp ett extra batteri!
 • 20 x 4-inch Feta däck gör körningen stabil och säker samtidigt som den absorberar stötar från den tuffa terrängen.
 • Avancerad LCD-skärm visar all grundläggande information som hastighet, läge, batterinivå, avstånd och parameterinställningar.
 • Mekaniska skivbromsar fram och bak gör att du kan bryta ner säkert på korta avstånd.
 • Avancerade främre stötdämpare bidra till att förbättra åkkomforten genom att absorbera stötar från terräng.
 • Aluminiumlegeringsram behåller sin lätta och starka hållbarhet med möjlighet att fälla ihop.
 • LED-ljus fram och bak lysa upp vägen på natten och se till att du är väl synlig.
 • Det bakre cykelhållarstället låter dig montera last, bära stor Engwe Väskor, eller reservbatterier för extra räckvidd.
 • 7-växlad original Shimano® Shifter används för att växla från 1 till sju, beroende på behov.
 • Farthållare är ett sätt att låsa din hastighet, förutom att styra hastigheten med ett tumgas eller avkänningssystem.
 • Attraktiv design

Kraftfull 250W elmotor

Släpp lös kraften i hjärtat Engwe L20:s mäktiga 250W elmotor och upplev spänningen av ren acceleration. Designad för att tända din passion för äventyr, detta kraftpaket levererar imponerande prestanda som kommer att göra dig andfådd. Med en maxhastighet på 25 km/h och en häpnadsväckande toppeffekt på 500W, Engwe L20 driver dig enkelt framåt och erövrar vilken terräng som helst med lätthet. Dess häpnadsväckande maximala vridmoment på 50N.m säkerställer att varje åktur blir en smidig och spännande resa.

Engwe L20 feta däck20 x 4-inch Feta däck för strand, snö, terräng och mer

Upplev oöverträffat självförtroende och kontroll i vilken terräng som helst med Engwe L20:s robusta feta däck. Dessa imponerande 20×4.0 inchDe feta däcken ger exceptionell dragkraft och stabilitet, vilket gör att du enkelt kan erövra utmanande landskap. Oavsett om du tar dig an sandstränder eller steniga stigar, Engwe L20:s feta däck säkerställer en spännande och smidig körning.

Fängslande Mag Wheels

Smakämnen Engwe L20:s stilfulla och moderna maghjul vrider inte bara på sig utan ger också förbättrad prestanda, vilket ger en mjuk och lyhörd körning. Upplev den perfekta blandningen av estetik och funktionalitet när du enkelt glider med oklanderlig stil på Engwe L20:s fascinerande mag-hjul. Lyft din åktur och gör ett djärvt uttalande med dessa fängslande hjul.

Engwe L20 avtagbart batteriKraftfullt 48V 13Ah batteri

Med en kraftfull 48V 13Ah-kapacitet ger den dig möjlighet att resa upp till 66 km på ren elektrisk kraft eller imponerande 140 km i powerassistläge. Byt enkelt batterier för oavbrutna resor, så att du håller dig laddad och redo för oändliga äventyr i stads- eller bergsterräng. De Engwe L20:s löstagbara batteri är din nyckel till gränslös utforskning och spännande åkturer.

Bekväm LCD-skärm

Det här intuitiva gränssnittet håller dig informerad och ansluten, och ger uppdateringar i realtid om din hastighet, batterinivåer och viktig kördata. Med en snabb blick har du all information du behöver för att ta hand om din resa, vilket säkerställer att du alltid har kontroll och förberedd för alla äventyr som kommer i din väg. Håll dig uppkopplad, håll dig informerad och håll dig före gänget med Engwe L20s banbrytande LCD-skärm.

Engwe L20 Shimano 7 växlarSHIMANO 7-växlad växel

Upplev sömlös mångsidighet och enkel kontroll med Engwe L20:s avancerade SHIMANO 7-växlade växelsystem. Oavsett vägen framåt gör den här innovativa funktionen dig att övervinna alla situationer med lätthet. Stig uppför backar med grace när du enkelt växlar till lägre växlar, och känn spänningen när du mjukt accelererar till högre växlar för en spännande åktur. De Engwe L20 säkerställer optimal prestanda, vilket gör varje pedalslag till en fröjd och ger dig självförtroende att ta på vilken väg som helst.

Progressiv ram

Ge dig ut på enkla turer med Engwe L20s progressiva ram. Den är skräddarsydd för kvinnor och blandar sömlöst moderiktig stil, komfort och hög prestanda. Omfamna cyklingens spännande värld och ge dig ut på vägen med den här specialbyggda elcykeln. Lyft din resa med Engwe L20 och upptäck den harmoniska blandningen av stil och funktionalitet i varje åktur.

Engwe L20 stark strålkastare

Ambient främre strålkastare

Engwe L20:s främre strålkastare är designad för att lysa upp din väg och fängsla åskådare. Med sina kraftfulla LED-lampor lyser denna exceptionella funktion inte bara upp vägen framför dig, utan säkerställer också att du är en ledstjärna för synlighet för andra. Låt Engwe L20:s främre strålkastare vägleder dig och lyser upp varje äventyr med klarhet och stil. Kör med självförtroende, i vetskap om att du inte bara ser vägen utan också ses av alla.

Lämplig för ryttare av olika höjder

Smakämnen Engwe L20 är en mångsidig cykel som lämpar sig för förare av olika höjder (155-210cm) och klarar en maximal belastning på 120kg. Med sina 20*4.0 inch däck och 12 cm pedalhöjd, den erbjuder stabilitet och balans, vilket gör den perfekt för pendling och fritidsaktiviteter.

Engwe L20 främre korgStor kapacitet främre korg

Förbättra både funktionalitet och stil med Engwe L20:s snygga främre korg. Designad för att skapa ytterligare förvaringsutrymme, ger den utan ansträngning en touch av sofistikering till din åktur. Bär dina tillhörigheter med lätthet samtidigt som du gör ett slående uttalande vart du än går. Omfamna bekvämligheten och charmen med Engwe L20:s främre korg och åk med stil med allt du behöver nära till hands.

Lyxiga plyschstolar

Dessa stolar är designade för att erbjuda en överseende åktur och ger oöverträffat stöd och avkoppling under längre resor. Omfamna den ultimata komforten och stilen när du enkelt glider genom varje mil, insvept i en värld av ren komfort.

Engwe L20 bakre rackRobust bakre rack

Lås upp lagringspotentialen för Engwe L20 med sitt robusta bakre ställ. Denna mångsidiga funktion erbjuder gott om utrymme för dina tillhörigheter och flexibiliteten att bära extra last. Håll dig organiserad och elegant när du ger dig ut på dina resor. Maximera bekvämligheten med Engwe L20:s bakre ställ och lyft din åktur till en ny nivå av praktiska egenskaper.

Komfortfokuserat styre

Skäm bort dig med oöverträffad komfort med Engwe L20:s genomtänkt designade komfortfokuserade styre. EngineMed tanke på förarens avslappning ger styrets längd ett ergonomiskt och mysigt grepp, så att du kan varva ner och njuta av din åktur till fullo. Upplev ultimat komfort när du enkelt navigerar din resa, med stöd av Engwe L20:s styre tillverkat med din avkoppling i åtanke.

Engwe L20 framfjädringsgaffelFramgaffel stötdämpare

Bemästra utmanande terräng med lätthet och komfort med hjälp av Engwe L20:s framgaffel stötdämpare. Upplev mjukare åkturer och förbättrad stötdämpning när du tar dig uppför branta backar eller navigerar på ojämna ytor. Omfamna spänningen av uppstigningen samtidigt som du behåller fullständig kontroll och komfort med Engwe L20:s avancerade framgaffelteknik. Lyft din körupplevelse och nå nya höjder med orubbligt självförtroende.

Premiumkvalitet med enastående prisvärdhet och billigt pris!🏆

Engwe® är dedikerade till att producera de mest avancerade elcyklarna genom att följa de senaste teknikerna och högsta kvalitets- och produktionsstandarder. Att förstå att en bra elcykel inte är allt som betyder något, Engwe® skapade en enastående billig prismodell. Vi råder dig att göra din egen research och jämföra Engwe® elcyklar med konkurrerande modeller. Vi är övertygade om att du inte kan hitta några andra avancerade cyklar i en så överkomlig prisklass. Vinnare av avancerad design, vinnare av priset! 🏆

Engwe EP-2 Pro Premium kvalitet

Engwe L20 Paketet inkluderar

 1. L20 elcykel (75 % förmonterad)
 2. Ett utbytbart 48V13Ah litiumbatteri
 3. bATTERI~~POS=TRUNC
 4. Monteringsverktyg
 5. Användarmanual

Engwe L20 Villkor och policyer

Engwe L20 damcykel

9.5Expert Betyg
L20 Mest sålda Lady Electric Bike från Engwe®. Upplev den ultimata blandningen av kraft, komfort och stil med Engwe L20 elcykel. Designad för att tända din känsla av äventyr, den här högpresterande e-cykeln levererar spännande turer samtidigt som den säkerställer oöverträffad komfort. Med sin kraftfulla motor, löstagbara batteri och banbrytande funktioner kombinerar denna e-cykel funktionalitet och modern design.
suspension
9.5

Specifikation: ENGWE L20

Batterikapacitet (Ah)

13

Motorns toppeffekt (WATT)

250W

Maxhastighet (KM/H)

25 KM / H

Bromssystem

Mekanisk broms

Vikt (kg)

34

Hjul storlek (inch)

X 20 4.0

Engwe Färg

Svart, Vit, Grön, Rosa

Shimano Gears

7 växlad

Laddningstid (timme)

6.5

Räckvidd för elektriskt läge (KM)

50 - 60

Pedal Assist Max Range (KM)

120-140

Bakre bärare Max belastning (KG)

50

Dimensioner (cm)

174x70x114

Vikta mått (cm)

/

Sadelhöjd (cm)

84 - 106

Styrets höjd (cm)

111 - 117

Maximal belastning (KG)

120

Lämplig höjd (cm)

155 - 210

Stötdämpare (fram)

Mekanisk stötdämpare

Stötdämpare (bak)

/

Vattentät klass (IPX)

IP2

Energiåtervinningssystem

/

certifiering

CE, EN 15194, RoHS

Garanti (månader)

12

7 recensioner för ENGWE L20

4.9 slut 5
6
1
0
0
0
Skriv en recension
Visa allt Mest användbara högsta betyg lägsta Betyg
 1. Holger -

  Så ein geiles Fatbike hatte ich noch nie, zuverlässig, sicher durch Bremslicht, Licht und gute Reichweite. Würde ich immer wieder kaufen 5 Daumen 🙂

  + PROS: Alles vom feinsten solide Verarbeitung
  Hjälpsam(3) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 2. THOMASSIN (Verifierad ägare) -

  Vélo conforme au descriptif, selle perfectible en confort en l'élargissant, les personnes de 155 cm, mettez des talons pour toucher le sol.

  - NACKDELAR: Pas de facture jointe à l'envoi pour bénéficier des aides du gouvernement
  Hjälpsam(3) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 3. mandy99 -

  Än så länge är jag väldigt nöjd med min cykel! Min bror satte ihop det och sa att det inte var svårt. !
  Hjälpsam(0) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 4. sandra -

  Bästa kvalitet och prestanda

  Snyggt driven i sluttningar, en mjuk övergång i växlar—var försiktig med P3-övergången är en explosion av kraft. Bekväm sits. Imponerande uppmärksamhet på detaljer i alla aspekter inklusive frakt. Det är en bra cykel till ett rimligt pris.

  Hjälpsam(0) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 5. Jordon -

  Det är bra för shopping och att gå på gratismarknader på helgerna

  Eftersom du behöver handla ofta måste det finnas en korg framför elcykeln, men många fordon är nu inte utrustade med den. Efter att ha letat länge upptäckte jag ENGWE-L20 steg-för-steg elcykel, vilket gav mig mer utrymme att placera föremål. Jag blev till och med förvånad när jag upptäckte att den också kunde bära last och en extra person. Inga problem när du startar b. Det är fantastiskt.

  Hjälpsam(0) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 6. Fröken -

  Tack som alltid.
  Först av allt, den engwe l20 e-bike är fantastisk. Och det är betryggande att veta att det finns support om något dyker upp.
  Ser fram emot att fortsätta köpa från dig

  Hjälpsam(0) Ohjälpsam(1)Du har redan röstat detta
 7. JJ -

  Jag letar efter videor för att göra rätt justeringar på bromsarna men det är ganska bra 👍
  Hjälpsam(0) Ohjälpsam(3)Du har redan röstat detta

  Lägg till en recension

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *

  1.199

  Slutsåld

  Lägg till i önskelistanTillagd i önskelistanTa bort från önskelistan 198
  Jämför
  fel: hoppsan! Inget att stjäla. Kontakta oss för tillstånd.
  ENGWE Onlinebutik | Köp EP2 Pro & 750W Engine Pro
  Logotyp
  Jämför artiklar
  • totalt (0)
  Jämför
  6
  Varukorg