Utvalda! - 6%

ENGINE PRO 2.0. Nytt 2024

(8 kund recensioner)

Ursprungligt pris var: €1.599.Nuvarande pris är: €1.499.

(-6%)
Produkten är klassad som #2 i kategori Elektriska cyklar

Engwe Engine Pro 2.0: Förväntas finnas i lager i mitten av juli.

Presentation av Engwe Engine Pro 2.0 – höjdpunkten av e-cykelinnovation! Denna cykel av högsta kvalitet ger oöverträffad prestanda. Med sin uppgraderade motor och avancerade vridmomentsensor erbjuder den körningar i hastigheter upp till 45 km/h (eller 25 km/h) och en räckvidd på 110 km på en laddning. Säg adjö till gränser och hej till äventyr med Engwe Engine Pro 2.0!

Kategori: Märka:

Engwe Engine Pro 2.0: 2024 års nya modell av EngweBästsäljande eBike🏆

Utforska den banbrytande innovationen för elcykel Engwe Engine Pro 2.0, en imponerande uppgradering från Engwes tidigare modell. Denna nya version har en kraftfull motor med högt vridmoment på 75 Nm och en precisionsmomentsensor för mjuk acceleration och kontroll. Med sitt imponerande 832Wh 16Ah batteri har den utökad räckvidd och tillförlitlighet jämfört med den tidigare modellen.

Den nya Engwe Engine Pro 2.0- Avancerad teknik för ridning Avtäcka Engwe Engine Pro 2.0-förbättrad prestanda och funktioner Engwe Engine Pro 2.0- Upplev utvecklingen av e-cykling Engwe Engine Pro 2.0- Släpp lös kraftfull innovation på elcykel

Engwe ENGINE PRO 2.0 Huvuddrag och fördelar

 • Avtagbar 52v16Ah, uppgraderat 832 Wh batteri: Upp till 110 km räckvidd, nyckellåssäkerhet.
 • Topp 1200W (750W) motor, 75Nm vridmoment: Kraftfull prestanda för enkel backe.
 • Momentgivare – Ny teknik – Optimerar vridmoment upp till 75 Nm
 • Helhydrauliska skivbromsar: Förbättrad säkerhet med responsiv bromsning.
 • Trippelupphängningssystem: Bekväm körning med anpassningsbar framgaffel och sätesfjädring.
 • Multifunktionell färgskärm: Omedelbar tillgång till information om hastighet, batteri och avstånd.
 • 26×4.0″ feta däck: Utmärkt grepp och hållbarhet för varierande terräng.
 • Antisladdgrepp: Säkert grepp för överlägsen kontroll och komfort.
 • Bakställ i aluminium: Stöder upp till 25 kg last för mångsidighet.
 • Enkel vikmekanism: Kompakt lagring och portabilitet inom 10 sekunder.
 • Attraktiv design Hitta fler användare fotografering här

Avtagbart 52v16Ah batteri

Removable_832Wh_16Ah_Battery_Engwe_Engine_pro_2.0_300x300

Lyft din resa med Engwe Engine Pro 2.0 och dess löstagbara 832 Wh 16Ah batteri, som ger en imponerande räckvidd på 110 km per laddning. Njut av sinnesfrid genom att säkert låsa batteriet med en nyckel. Ladda batteriet bekvämt på cykeln eller ta bort det för laddning någon annanstans. Med Pedal Assist (PAS)-läge erbjuder denna e-cykel en utökad räckvidd på upp till 110 km, vilket garanterar längre turer och exceptionell flexibilitet.

Peek 1200W (750W) Motor med 75Nm vridmoment på Engwe Engine PRO 2.0.

Utforska spännande äventyr med Engwe Engine Pro 2.0, nu utrustad med en kraftfull 750W motor för enastående prestanda. Tackla backar utan ansträngning med 75 Nm vridmoment, vilket gör varje åktur smidig oavsett terräng. Njut av omedelbar acceleration med vår avancerade vridmomentsensor för noll startfördröjningar. Upptäck nya destinationer enkelt och snabbt med vår exklusiva vridmomentavkännande algoritm.

Helhydrauliska skivbromsar

Illuminate_Front_and_rear_light_Rngwe_Engine_Pro_2.0_300x300Upplev förbättrad säkerhet och prestanda med vårt uppgraderade hydrauliska bromssystem. Dra nytta av snabbare svarstider, så att du kan navigera i olika körförhållanden med självförtroende, i vetskap om att du kan sluta omedelbart. Dessa avancerade bromsar erbjuder överlägsen kontroll och tillförlitlighet, vilket höjer din totala åkkvalitet. Njut av sinnesfrid med responsiv bromsning till hands, vilket säkerställer en säkrare och smidigare upplevelse på varje resa.

Trippelfjädringssystem på Engine PRO 2.0

Hydraulisk upphängning Engwe Engine Pro 2.0

Upplev en helt avstängd åktur med Engwe Engine Pro 2.0, med låsbar framgaffel, mellanmekanisk luftfjädring och sätesfjädring för ultimat komfort. Anpassa framgaffeln för att passa olika terränger och preferenser. Den mellanmekaniska luftfjädringen absorberar stötar effektivt, medan sätesfjädringen förbättrar komforten. Glid mjukt över vilken yta som helst och njut av överlägsen åkkomfort med dessa avancerade fjädringsfunktioner.

Multifunktionell färgskärm

High_Brightness_LCD_Display_Engwe_Engine_Pro_2.0_Get_YoursNjut av klarhet med LCD-skärmen med hög ljusstyrka Engwe Engine Pro 2.0, som ger omedelbar tillgång till viktig åkdata med ett ögonkast. Övervaka hastighet, batterinivå, distans och mer utan ansträngning, vilket förbättrar din körupplevelse. Håll dig informerad och i kontroll med denna användarvänliga display, så att du har viktig information till hands för en sömlös resa.

26×4.0″ feta däck

Punkteringsbeständiga_däck_Engwe_Engine_Pro_2.0_Purchase_at_Ebikes_Rabatt_300x300

Upplev både stil och funktionalitet med Engwe Engine Pro 2.0:s 20×4.0-inch punkteringssäkra däck. Dessa däck erbjuder utmärkt grepp för en säker och stabil körning under olika förhållanden. Deras vattentäta egenskaper förbättrar hållbarheten, vilket gör dem perfekta för olika terränger och väderförhållanden. Glid säkert och vet att dina däck är designade för att motstå punkteringar, vilket säkerställer smidig körning vart du än går.

Antisladdgrepp

Compact_Folding_Process_Engwe_Engine_Pro_2.0_Köp_Idag_från_Ebikes_Rabatt_50

Upptäck den förbättrade mångsidigheten hos Engwe Engine Pro 2.0 med sitt bakre ställ i aluminium, designat för att bära upp till 25 kg last. Detta robusta och hållbara ställ erbjuder bekvämlighet för pendling eller fritidsresor. Dess robusta konstruktion säkerställer pålitlig prestanda och ger gott om utrymme för att bära viktiga föremål eller utrustning med självförtroende.

Enkel vikmekanism

Anti_Slip_Grips_Engwe_Engine_Pro_2.0_Order_Now_from_Ebikes_Rabatt_1_50

Upplev bekvämligheten med Engwe Engine Pro 2.0, som erbjuder stora äventyr i en kompakt storlek. Denna elcykel fälls ihop i bara 3 enkla steg inom 10 sekunder, perfekt för enkel förvaring i din husbil eller SUV. Perfekt för korta resor och camping, dess bärbara design säkerställer mångsidighet utan att offra prestanda.

Premium kvalitet av Engwe®🏆

Engwe® är dedikerade till att producera de mest avancerade elcyklarna genom att följa de senaste teknikerna och högsta kvalitets- och produktionsstandarder. Att förstå att en bra elcykel inte är allt som betyder något, Engwe® skapade en enastående billig prismodell. ENGINE PRO är en vinnare av premiumdesign med de mest avancerade cykelfunktionerna!

Engwe EP-2 Pro Premiumkvalitet

Engwe Engine Pro 2.0 Paketet inkluderar

 1. ENGINE Pro 2.0 elcykel (75 % förmonterad)
 2. Ett utbytbart 52V16Ah litiumbatteri (i ram)
 3. bATTERI~~POS=TRUNC
 4. Monteringsverktyg
 5. Användarmanual

Engwe Engine Pro 2.0 Villkor och policyer

 

10Expert Betyg
10+
10+
suspension
10

Specifikation: ENGINE PRO 2.0. Nytt 2024

Batterikapacitet (Ah)

52V16Ah

Motorns toppeffekt (WATT)

1200

Maxhastighet (KM/H)

45

Bromssystem

160 mm Hydraulisk skivbroms fram och bak

Vikt (kg)

31.6

Hjul storlek (inch)

X 20 4.0

Engwe Färg

Svart, blått, grönt

Shimano Gears

8 växlad

Laddningstid (timme)

5.5

Räckvidd för elektriskt läge (KM)

50 - 60

Pedal Assist Max Range (KM)

120

Bakre bärare Max belastning (KG)

25kg

Dimensioner (cm)

167x53x118cm

Vikta mått (cm)

104 * 55 * 84 cm

Sadelhöjd (cm)

86-102cm

Styrets höjd (cm)

120-130cm

Maximal belastning (KG)

150

Lämplig höjd (cm)

165 - 200

Stötdämpare (fram)

Fjäderhydraulisk stötdämpare

Stötdämpare (bak)

Fjäderabsorbent

Vattentät klass (IPX)

IP2

certifiering

CE, EN 15194, RoHS

Garanti (månader)

12

8 recensioner för ENGINE PRO 2.0. Nytt 2024

5.0 slut 5
8
0
0
0
0
Skriv en recension
Visa allt Mest användbara högsta betyg lägsta Betyg
 1. sophie schuster -

  Cykeln skickades till mig mycket snabbt, och kvaliteten och kraften på cykeln är mycket bra. Jag har åkt den till bergen utan svårighet alls. Bra cykel och butik. Om jag har några frågor kommer de att finnas där. Jag besvarades direkt inom tio minuter eller så. Vielen saftig!

  Hjälpsam(7) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 2. Noah andersen -

  Jag fick cykeln inom 5 dagar efter beställningen. Kvaliteten på cykeln är också mycket utmärkt och servicen med detta företag är mer än underbar, rekommenderar att du handlar med dem.
  Hjälpsam(0) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 3. herr. alex -

  Jag köpte cykeln och den kom precis idag. Monteringen var enkel, behövde bara fästa däcken och sätet. Jag måste prova det nu, men jag är säker på att det inte kommer att göra mig besviken
  Hjälpsam(0) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 4. Oliv  -

  Hej! Det här är en otrolig elcykel. Hög kvalitet och oslagbart pris. Leverans inom 3 dagar med standard UPS-leverans.
  Hjälpsam(4) Ohjälpsam(1)Du har redan röstat detta
 5. M1ke_ -

  Utmärkt ENGINE PRO 2.0 elcykel. Butiken var mycket hjälpsam. Detta är den andra elcykeln jag har köpt från Engwe och har aldrig haft några problem. Rekommenderar starkt att köpa från dem.

  Hjälpsam(1) Ohjälpsam(1)Du har redan röstat detta
 6. Milo Petrov -

  Jag är nöjd med cykeln. DET ÄR FANTASTISKT. Med vänlig hälsning, Milo
  Hjälpsam(1) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 7. Matthew -

  Mycket nöjd med min beställning. Förbeställningen blev dock försenad. Väntade nästan en månad. Men ja, cykeln är jättebra.
  Hjälpsam(1) Ohjälpsam(1)Du har redan röstat detta
 8. Lukas Wagner 1987 -

  Hallå,
  tack för cykeln.
  Som utlovat kom jag tillbaka för att ge dig en recension 🙂
  Först och främst är den större och vackrare än jag förväntat mig. Jag visste hur hög den var innan jag köpte den, men jag blev ändå förvånad över den stora storleken.
  Det går snabbt och det är lätt att åka i backarna.
  Det enda klagomålet jag har är att jag inte kan ladda den med TYPE-C USB-laddare. Det här är dumt för mig, varför har varje tillverkare olika laddningskontakter? De ska alla följa samma standard som telefonerna. Så att bära laddaren med mig är irriterande.
  Men när det kommer till själva cykeln så älskar jag den och jag ÄLSKAR de stora feta däcken. Det är väldigt mycket bekvämt att åka på den.
  Tack ENGWE! Skål! 🙂
  Lukas W
  Hjälpsam(2) Ohjälpsam(4)Du har redan röstat detta

  Lägg till en recension

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *

  Ursprungligt pris var: €1.599.Nuvarande pris är: €1.499.

  Ordersumma:
  Lägg till i önskelistanTillagd i önskelistanTa bort från önskelistan 472
  Jämför
  ENGINE PRO 2.0. Nytt 2024

  Ursprungligt pris var: €1.599.Nuvarande pris är: €1.499.

  fel:
  ENGWE Onlinebutik | Köp EP2 Pro & 750W Engine Pro
  Logotyp
  Jämför artiklar
  • totalt (0)
  Jämför
  0
  Varukorg