ENGWE® AuktoriseradSverige-distributör. Engwe Butiken välkomnar dig. ♡
- 4%

ENGWE E26

(12 kund recensioner)

1.399

(-4%)
Produkten är klassad som #7 i kategori Elektriska cyklar

Smakämnen Engwe E26 är den ultimata terrängcykeln som kombinerar kraft, komfort och stil. Med sitt oöverträffade vridmoment, utökade räckvidd och exceptionella komfort är E26 designad för att ta din åkupplevelse till nya höjder.

Kategori:

Engwe E26: The Ultimate All-Terrain Electric Bike🏆

Upplev höjdpunkten av ridspänning med Engwe E26, lyft din åktur till den ultimata nivån

Är du trött på samma gamla pendling? Sugen på en spännande åktur som kombinerar kraft, komfort och stil? Se inte längre än till Engwe E26, den ultimata elcykeln för all terräng. Med sitt oöverträffade vridmoment, utökade räckvidd och exceptionella komfort är E26 designad för att erövra vilken terräng som helst och göra varje resa till en bris. Oavsett om du navigerar på stadens gator eller utforskar naturen, Engwe E26 är din biljett till en härlig och spännande åktur.

Engwe E26 Elcykel Smart Display, LED-lampor och flera körlägen. Engwe E26 elcykel Enkel, kraftfull, miljövänlig Engwe E26 elcykelhastighet och hållbarhet för alla Engwe E26 elcykel Kraftfull prestanda, miljövänlig och långvarig batteri

Engwe E26 Huvuddrag och fördelar

 • Shimano 7-växlad växellåda för enkel växling och anpassningsförmåga.
 • Kraftfull 250W borstlös motor med 70Nm vridmoment och 30° klättringsförmåga.
 • Frontfjädring gaffel för en bekväm åktur i vilken terräng som helst.
 • Avtagbart 48V 16Ah litiumbatteri med en räckvidd på 140 km på en laddning.
 • Högpresterande 26×4.0-inch feta däck för utflykter i all terräng.
 • Finns i steg-genom- och steg-över-modeller för att passa individuella preferenser.
 • Stabil bakre ställning med en lastkapacitet på 55 lbs (25 kg) för extra funktionalitet.
 • Hydrauliskt bromssystem för ökad säkerhet och kontroll.
 • Fjädring Komfortsäte för en mjuk körning i vilken terräng som helst.
 • Finns i tre livfulla färger: Galaxy Grey, Bumblebee Yellow och Gem Blue.
 • LED-strålkastare och bakljus för förbättrad sikt och säkerhet.
 • Färgglad LCD-skärm för att övervaka hastighet, avstånd, batterinivå med mera.

Engwe E26 Elcykel Shimano 7 växlar

Shimano 7 växlar

Anpassningsförmåga är nyckeln för en elcykel, och Engwe E26 utmärker sig i denna aspekt. Tack vare sin Shimano 7-växlade växellåda blir växlingarna lätta, vilket resulterar i en smidig och sömlös körupplevelse. Oavsett om du cruisar på plana vägar eller erövrar branta backar, ger E26:s växelsystem dig möjlighet att hitta det perfekta utväxlingsförhållandet för toppprestanda.

Kraftfull borstfri motor

Med ett imponerande vridmoment på 70Nm är denna elcykel din nyckel till att erövra ett brett utbud av kullar. Utrustad med en 250W borstlös motor och en häpnadsväckande 30° maximal klättringsförmåga, Engwe E26 säkerställer en jämn och njutbar körupplevelse, tack vare branta uppförsbackar och utmanande terräng utan ansträngning.

Engwe E26 Electric Bike Suspension gaffel

Framgaffel

Förhöj din ridupplevelse med Engwe E26:s främre fjädringsgaffel, designad för exceptionell komfort i vilken terräng som helst. Oavsett om du stöter på gropar, stötar eller ojämna ytor, absorberar detta avancerade fjädringssystem på ett skickligt sätt stötar och vibrationer, vilket säkerställer en jämn och bekväm körning.

Avtagbart 48V 16Ah batteri

Med ett löstagbart 48V 16Ah litiumbatteri som erbjuder en imponerande räckvidd på 140 km på en enda laddning. Idealisk för dagliga pendlingar och helgresor, dess löstagbara batteri garanterar oavbrutna turer och bekväm laddning inomhus. Plus, att äga ett extra batteri fördubblar din körsträcka, vilket gör längre resor till en bris. Utforska nya horisonter med Engwe E26:s mångsidighet och bekvämlighet.

Engwe E26 26x4 feta däck

26×4.0-inch Feta däck

Utrustad med 26×4.0 av högsta kvalitet inch feta däck, den Engwe E26 Electric Bike är expert engineför utflykter i all terräng. Dessa anpassningsbara däck ger anmärkningsvärt grepp på olika ytor som trottoar, snö, sand och även krävande djungelmiljöer. Njut av oöverträffad stabilitet och kontroll medan du smidigt navigerar i olika terränger med MX06 Electric Bikes högpresterande fettdäck.

Skräddarsydda varianter för kräsna ryttare

At Engwe, vi prioriterar individuella preferenser. Det är därför vi stolta erbjuder E26 i både genomstegs- och överstegsmodeller, som rymmer ett brett spektrum av körstilar. Oavsett om du letar efter bekvämligheten med en genomgående ram eller den tidlösa estetiken hos en överstegsdesign, Engwe E26 har en variant som är perfekt anpassad till din smak och komfort.

Engwe E26 elcykelhållare bakStabil bakre rack

Smakämnen Engwe E26 handlar inte bara om kraft och komfort – den är också utformad för att vara praktisk. Den här elcykeln har ett robust ställ bak med en lastkapacitet på 55 lbs (25 kg) och erbjuder oöverträffad bekvämlighet. Oavsett om du transporterar matvaror, en ryggsäck eller viktiga föremål, är E26:s bakre ställ din pålitliga följeslagare. Spänn fast dina tillhörigheter på ett säkert sätt och åk med självförtroende, och vet att allt du behöver finns till hands.

Hydrauliskt bromssystem

Prioritera din säkerhet framför allt Engwe E26 har ett hydrauliskt bromssystem som ger kompromisslös stoppkraft, vilket avsevärt förbättrar din säkerhet och kontroll under körning. Oavsett om du behöver snabba stopp i nödsituationer eller smidig navigering genom livlig trafik, ger E26:s hydrauliska precisionsbromsar det självförtroende du behöver. Kör med sinnesfrid och vet att du kan få din elcykel till ett säkert och kontrollerat stopp närhelst situationen kräver det.

Engwe E26 Komfortstol med fjädring

Fjädring Komfortsäte

Upplev nästa nivå av komfort med Engwe Fjädrande säte. Denna sits är designad med ett banbrytande fjädringssystem och absorberar stötar och vibrationer, vilket ger en mjuk körning i vilken terräng som helst. Oavsett om du tar dig an tuffa stigar eller stadsgator, Engwe Suspension Seat garanterar en bekväm och njutbar cykelupplevelse.

Olika stilar och livfulla färger

Stil betyder lika mycket som prestanda i elcyklarnas värld. Upptäck Engwe E26, som erbjuder ett urval av tre eleganta färger: Galaxy Grey, Bumblebee Yellow och den distinkta Gem Blue. Välj den nyans som speglar din personlighet och lämna ett bestående intryck vart du än går. Med sin eleganta och fashionabla design kommer E26 definitivt att fånga uppmärksamheten och etablera dig som avundsjuka hos andra cyklister.

Engwe E26 stark led frontljus

LED-strålkastare och bakljus

Engwes högkvalitativa LED-strålkastar- och bakljusset är designade för att lysa upp din resa med kraftfull belysning. Oavsett om du cyklar på en mörk väg eller terrängstig, kommer våra lampor att lysa upp stigen framför dig, vilket gör navigeringen enklare. Dessutom ser bakljuset till att andra trafikanter kan se dig på mils avstånd, vilket främjar säkerhet och sikt. Med en hållbar konstruktion och långvarigt batteri är detta set det perfekta tillägget till alla cyklar, vilket ger sinnesfrid under dina turer.

Färgglad LCD-skärm

Med dess färgglada och lättlästa gränssnitt kan du enkelt övervaka din hastighet, avstånd, batterinivå och annan viktig information när du är på språng. Ta kontroll över din åktur genom att justera pedalassistansnivåerna eller aktivera gasläget, allt med en knapptryckning. Displayen ger också realtidsdata om dina aktuella körparametrar, vilket säkerställer att du håller dig informerad och har kontroll varje steg på vägen.

Premiumkvalitet med enastående prisvärdhet och billigt pris!🏆

Engwe® är dedikerade till att producera de mest avancerade elcyklarna genom att följa de senaste teknikerna och högsta kvalitets- och produktionsstandarder. Att förstå att en bra elcykel inte är allt som betyder något, Engwe® skapade en enastående billig prismodell. Vi råder dig att göra din egen research och jämföra Engwe® elcyklar med konkurrerande modeller. Vi är övertygade om att du inte kan hitta några andra avancerade cyklar i en så överkomlig prisklass. Vinnare av avancerad design, vinnare av priset! 🏆

Engwe EP-2 Pro Premium kvalitet

Engwe E26 Paketet inkluderar

 1. E26 elcykel (75 % förmonterad)
 2. Ett utbytbart 48V16Ah litiumbatteri
 3. bATTERI~~POS=TRUNC
 4. Monteringsverktyg
 5. Användarmanual

Engwe E26 Villkor och policyer

Engwe E26 elcyklar

9.5Expert Betyg
Smakämnen Engwe E26 är den ultimata terrängcykeln som kombinerar kraft, komfort och stil. Med sitt oöverträffade vridmoment, utökade räckvidd och exceptionella komfort är E26 designad för att ta din åkupplevelse till nya höjder.
suspension
9.5

Specifikation: ENGWE E26

Batterikapacitet (Ah)

16

Motorns toppeffekt (WATT)

250W

Maxhastighet (KM/H)

25 KM / H

Bromssystem

Hydrauliska skivbromsar

Hjul storlek (inch)

X 26 4.0

Engwe Färg

Bumblebee Yellow, Galaxy Grey, Gem Blue

Shimano Gears

7 växlad

Laddningstid (timme)

5.5 - 6

Räckvidd för elektriskt läge (KM)

50 - 60

Pedal Assist Max Range (KM)

120-140

Bakre bärare Max belastning (KG)

25 kg

Dimensioner (cm)

X x 194.5 118 75

Vikta mått (cm)

/

Sadelhöjd (cm)

90 - 102

Styrets höjd (cm)

118 - 120

Maximal belastning (KG)

150

Lämplig höjd (cm)

165 - 200

Stötdämpare (fram)

Mekanisk stötdämpare

Stötdämpare (bak)

Högpresterande rörelsestötdämpare

Vattentät klass (IPX)

IPX4

Energiåtervinningssystem

/

certifiering

CE, EN 15194, RoHS

Garanti (månader)

12

9 recensioner för ENGWE E26

4.9 slut 5
8
1
0
0
0
Skriv en recension
Visa allt Mest användbara högsta betyg lägsta Betyg
 1. Mauro Manenti -

  Perfekt.

  Comprata poco tempo fa, bici bellissima e che funziona perfettamente, oltre ogni aspettativa.

  Hjälpsam(3) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 2. TYSKA MARTINEZ -

  ES UNA BICICLETA INCREIBLEMENTE POTENTE Y MUY MANEJABLE, FUERTE Y ROBUSTA. ESTOY ENCANTADO CON ELLA. UNA PANTALLA Y UN MENY INTERNO SUPER COMPLETO, BYUENISIMAS RUEDAS Y SUSPENSION DELANTERA Y LO MEJOR EN LA TIJA DEL SILLIN TAMBIEN.

  + PROS: ALLT
  - NACKDELAR: QUIZAS EL PESO PERO SU ESTRUCTURA LO MERECE
  Hjälpsam(0) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 3. samuele -

  perfetta

  diciamo che la ENGWE E26 E bike si presenta molto bene,ben fatta tutti i particolari sono ben curati e molto robusta,nello sterrato va che una meraviglia, come durata della batteria se si usa con tranquillità si fanno tranquillamente (con pedalata assistita) più di 100 km. Prodotto veramente valido

  Hjälpsam(2) Ohjälpsam(3)Du har redan röstat detta
 4. Paul T. -

  Inget att klaga på, cykeln går hårt.
  Omutad klättrar den till 47 km.h genom att trampa utan ansträngning, och 52 genom att ge lite ansträngning.
  Har gasspinnen ensam går den upp till 35km.h
  Nivå självständighet Jag är cirka 40 km genom att i huvudsak arbeta engine eftersom jag måste gå uppför en backe vid 10 + %
  På 3 km stigningen ligger jag utan ansträngning på 33 km.h genomsnitt.

  Bara cavorting kex som är böjd, men där sparar butiken och Engwevarumärket har varit mycket lyhörda och effektiva.

  Jag kommer inte att tveka länge, jag kommer att ha råd med en andra cykel nästa år för att variera nöjena

  Hjälpsam(2) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 5. gianni sarnataro -

  Bici bellissima

  Bici di ottima fatturaQualità premiumSoddisfatto

  Hjälpsam(0) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 6. juan gallardo carrasco -

  La bicicleta E26 esta autorizada para cirkulär por las vias publicas sin problema de multas de trafico?

  Hjälpsam(13) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
  • PayHelp (butikschef) -

   Kära John,

   Agradecemos mucho tus comentarios. Puedes estar tranquilo/a, la Engwe E-26 cumple con todos los requisitos legales y, por lo general, no se necesita licencia para su uso en carretera. Para consultas adicionales, no dudes en contactarnos por correo electrónico a Stöd@engwe. Net.

   Vänliga hälsningar,
   Teamet av Engwe

   Hjälpsam(2) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 7. CRISTIAN CONTI -

  FANTASTISK CYKEL

  Bike molto solida, montata in modo impeccabile, veloce, frena benissimo. E TUTTO PERFETTO E SI PERCEPISCE CHE OGNI PEZZO DELLA CYKEL È FORTE SOLIDO. SUPR SODDISFACENTE

  Hjälpsam(1) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 8. Salvatore Nauta -

  Causa lunga influensa e basse temperatur, devo ancora provarla su strada.
  Non riesco a capire dove si trova la centralina della E26

  + PROS: Sembra eccellente
  Hjälpsam(0) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
  • PayHelp (butikschef) -

   Ciao Salvatore,

   Min dispiace per la tua salute! Ci piacerebbe avere il tuo feedback non appena avrai la possibilità di provare la bici. Contatta il nostro team di supporto all'indirizzo Stöd@engwe. Net se hai bisogno di assistenza.

   Guarisci presto!

   saluti,
   Squadra Enwe

   Hjälpsam(0) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
 9. Vicente Domenech Ibañez -

  Mi nombre es Vicente y tengo 62 años, actualmente practico mtb una media de 5 días a la semana, a una media entre 30 a 50 km al día, la E26 tiene muchas de las propiedades que adaptaría a mis necesidades solo a falta de un “ sensor de vridmoment” para que fuera la bicicleta perfecta, han revisado muchas marcas del mercado y solo están a falta de esta sugerencia que les hago para estar en el n º 1 de la lista, han llegado a la conclusión que ENGWE E 26 TIENE LA MEJOR
  RESPUESTA AL SERVICIO TECNICO Y la mejor gama de bicicletas eléctricas que se adaptan a todas las necesidades. Tengo planeado para el mes de Septiembre comprar mi próxima Ebike si todo rea según lo planeado y me gustaría que fuera ENGWE E26 (momentgivare). mycket tack och hälsa

  + PROS: PROS: Modell, robusta, autonomía, calidad-precio construcción, etc........... (att göra)
  - NACKDELAR: Ingen vridmomentsensor, ingen entrega la potencia de forma uniforme hay que ir en la 5 potencia para desarrollar los 25 km/h lo que considero que es un error
  Hjälpsam(1) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta
  • PayHelp (butikschef) -

   Estimado Vicente,

   ¡Agradecemos tu valiosa retroalimentación sobre nuestra bicicleta ENGWE E26! Nos alegra sabre que har encontrado muchas características que se adaptan a tus necesidades. Tomamos en cuenta tu sugerencia sobre el sensor de vridmoment y estamos comprometidos a mejorar continuamente.

   ¡Gracias por tu apoyo y confianza en nosotros!

   Vänliga Hälsningar!
   Engwe

   Hjälpsam(0) Ohjälpsam(0)Du har redan röstat detta

  Lägg till en recension

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *

  1.399

  Ordersumma:
  Lägg till i önskelistanTillagd i önskelistanTa bort från önskelistan 187
  Jämför
  fel: hoppsan! Inget att stjäla. Kontakta oss för tillstånd.
  ENGWE Onlinebutik | Köp EP2 Pro & 750W Engine Pro
  Logotyp
  Jämför artiklar
  • totalt (0)
  Jämför
  0
  Varukorg