ENGWE® AuktoriseradSverige-distributör. Engwe Butiken välkomnar dig. ♡

30-dagars retur- och återbetalningspolicy

1. Introduktion

1.1 Vi förstår att du då och då kan vilja returnera en produkt till oss.

1.2 Vi har skapat denna policy för att du ska kunna returnera produkter till oss under lämpliga omständigheter.

1.3 Denna policy ska gälla för alla våra kunder, oavsett deras geografiska plats.

1.4 Denna policy ska gälla för alla beställningar som skickas via vår webbplats.

1.5 Detta dokument påverkar inte några lagstadgade rättigheter som du kan ha som konsument (såsom rättigheter enligt Consumer Contracts (Information, Cancellation and Extra Charges) Regulations 2013 eller Consumer Rights Act 2015).

2. Returer

2.1 Om du inte har någon annan laglig rätt att returnera en produkt och få en återbetalning eller byte, har du ändå rätt att returnera en produkt till oss och få en återbetalning i enlighet med denna policy om:

(a) vi tar emot den returnerade produkten inom 30 dagar efter det datum då produkten skickades till dig. Vår återbetalnings- och returpolicy varar i 30 dagar. Om 30 dagar har gått sedan ditt köp kan vi inte erbjuda dig någon återbetalning eller utbyte. Returtiden kan förlängas under vissa omständigheter, till exempel i avlägsna länder;

(b) Den returnerade produkten är oanvänd, otestad i sin oöppnade eller oskadade originalförpackning (med eventuell försegling eller krympförpackning intakt), med eventuella etiketter kvar, och i övrigt i ett skick som gör att vi kan sälja produkten som ny. För att vara berättigad till retur måste ditt föremål vara oanvändt och i samma skick som du fått det.

(c) du följer förfarandet som anges i denna policy i förhållande till returen av produkten; och

(d) inga av undantagen som anges i denna policy gäller.

3. Returförfarande

3.1 För att kunna dra nytta av dina rättigheter enligt denna policy måste du kontakta oss för att få ett returauktoriseringsnummer och sedan placera en följesedel med det numret på produkten. Fyll i detta dokument, underteckna det och skicka det till oss via den Kontaktformulär eller e-post.
- Ladda ner (.pdf) formulär för 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti

3.2   Enligt vår returpolicy kommer vi att ge dig en avlämningsplats för att returnera produkten. Vi meddelar dig vart du behöver ta den fullpackade produkten. Vanligtvis kommer denna plats att vara den närmaste DPD- eller DHL-anläggningen till din adress.

3.3 Du kommer att vara ansvarig för att betala dina egna fraktkostnader för att returnera din vara. Fraktkostnader återbetalas inte och går från 60SverigeR till 200SverigeR, beroende på din geografiska plats. Om du får återbetalning dras kostnaden för returfrakt från din återbetalning.

4. Återbetalningar

4.1 Vi kommer att ge dig en återbetalning för det pris du betalat till oss för en produkt som returneras korrekt av dig i enlighet med denna policy. När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi ett e-postmeddelande till dig för att meddela att vi har tagit emot din returnerade vara. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på din återbetalning. Om du godkänns kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod, inom en period av 30 dagar.

4.2 Vi kommer inte att återbetala de ursprungliga leveransavgifterna för den returnerade produkten.

4.3 Vi kommer inte att återbetala dina kostnader för att returnera produkten till oss.

4.4 Vi kommer vanligtvis att återbetala alla pengar som vi fått från dig med samma metod som du ursprungligen använde för att betala för ditt köp.

4.5 Vi kommer att behandla återbetalningen till dig så snart som möjligt och i alla händelser inom 30 dagar efter den dag vi tar emot din returnerade produkt.

5. Sena eller saknade återbetalningar

5.1 Om din retur med återbetalning godkändes av oss och du inte fick den inom 30 dagar, öppna inte en betalningstvist, eftersom detta kan leda till ytterligare förseningar. Följ i stället stegen:

(a) Kontrollera först ditt bankkonto eller Paypal-konto igen.;

(b) kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta lite tid innan din återbetalning publiceras officiellt,

(c) Kontakta sedan din bank. Det är ofta en viss handläggningstid innan en återbetalning bokförs.

(d) Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått din återbetalning ännu, vänligen kontakta oss.

6. Felaktiga returer

6.1 Om du returnerar en produkt i strid med denna policy och du inte har någon annan laglig rätt till återbetalning eller utbyte för den produkten:

(a) vi kommer inte att återbetala inköpspriset eller byta ut produkten;

(b) vi kan behålla den returnerade produkten tills du betalar till oss ett sådant extra belopp som vi kan debitera för återleverans av den returnerade produkten; och

(c) om vi inte tar emot betalningen av ett sådant ytterligare belopp inom 14 dagar efter att vi utfärdat en begäran om betalning, kan vi förstöra eller på annat sätt göra oss av med den returnerade produkten efter eget gottfinnande utan något ansvar gentemot dig.

7. Våra detaljer

7.1   
Gtwo Group Limited
RM 7B One Capital Place 18
Luard Road Wanchai HK
Hong Kong 999077

7.3 Du kan kontakta oss:

(a) per post, till postadressen som anges ovan,

(b) använda vår webbplats kontaktformulär; Eller

(c) via e-post, med den e-postadress som publiceras på vår webbplats.

fel: hoppsan! Inget att stjäla. Kontakta oss för tillstånd.
ENGWE Onlinebutik | Köp EP2 Pro & 750W Engine Pro
Logotyp
Jämför artiklar
  • totalt (0)
Jämför
6
Varukorg